Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Kėdainių „Laumetris“ (3:1)

Atkaklioje kovoje ,,LSU“ pergalė prieš Kėdainių ,,Laumetrį“

Atkaklioje kovoje ,,LSU“ pergalė prieš Kėdainių ,,Laumetrį“

Vasario 19d. 20:30 val. Lietuvos sporto universitete įvyko A lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,LSU" ir svečiai iš Kėdainių ,,Laumetris". Po atkaklios keturių setų kovos pergalę iš priešininkų rankų išplėšė ,,LSU" - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo apylyge kova. Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai ir atkakliai kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Setui artėjant prie pabaigos poros taškų pranašumą įgavo Kėdainių ,,Laumetris" ir nors ekipa darė daugiau klaidų, iš kurių didžioji dalis buvo nepaduoti kamuoliai, svečiai rengė rezultatyvias atakas ir sugebėjo išplėšti seto pergalę. Prie pelnytų taškų labiausiai prisidėjo kėlėjas Marius Švilpauskas ir puolėjai Ugnius Putna bei Antanas Stukša. Seto baigtis - 25:27 (0:1).

Antrajame sete visišką pranašumą turėjo ,,LSU" ekipa. Jau nuo pirmųjų taškų šeimininkai išsiveržė į priekį ir vedami Manto Grinevičiaus bei Audriaus Kasparavičiaus taiklių mušimų rinko taškus. Tuo tarpu svečiams iš Kėdainių sunkiau sekėsi tiek gynyboje tiek puolime, jie darė daugiau klaidų, o tuo naudodamiesi šeimininkai ir toliau pergalingai atakavo. Setas baigėsi rezultatu - 25:14 (1:1).

Trečiajame sete vėl geriau sekėsi ,,LSU" tinklininkams (9:4; 13:9). Nors abi ekipos stengėsi ir atkakliai kovojo, visgi, šeimininkų rengiamos atakos buvo sunkiai išvengiamos svečiams. Iki seto pabaigos priekyje buvo ,,LSU" ekipa (19:17), tačiau ,,Laumetris" nežadėjo lengvai pasiduoti, todėl išlygino rezultatą (21:21) ir surengė įtemptą žadimą. Bet vis dėlto, šeimininkai buvo labiau užsispyrę - pelnė lemiamus taškus - 25:22 (2:1).

Ketvirtajame sete ,,Laumetris" palūžo. Nuo seto pradžios ,,LSU" taikliai atakuodami išsiverė į preikį (12:3; 21:7) ir laikė pranašumą iki seto pabaigos. Šeimininkai buvo pranašesni tiek puolime, tiek gynyboje. Ir tik seto pabaigoje šeimininkams šiek tiek atsipalaidavus, o ir svečiams labiau pasistengus rezultatas buvo sušvelnintas, bet visgi, pergalę iškovojo ,,LSU" - 25:18 (3:1).

Po rungtynių Kėdainių ,,Laumetrio" kapitonas Taurius Putna komentavo: ,,Neblogos varžybos. Man patiko, pirmas setas ypač, nes sugebėjom įveikti priešininkus. Mano nuomone gana solidžiai. O daugiau, tai nesusidirbom gynyboje, padavimų nepriėmėm, tai labai daug taškų praradom, na ir patys nepadavėm." Na, o ,,LSU" komandos kapitonas Audrius Kasparavičius teigė: ,,Šį kartą puikiai susitvarkėm su priėmimu, gal šiek tiek daugiau klaidų darėmė gynyboje. O šiandien tikriausiai mes labiau norėjome laimėti nei priešininkai, tai mes ir tikėjomės tokio rezultato ir mums pavyko."

Puslapis peržiūrėtas: 4830

Komentarai