Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU vs NUTPA ‒ 2 (3:2)

Įtemptose rungtynėse ,,VDU'' nugali ,,NUTPA-2'' žaidėjus

Įtemptose rungtynėse ,,VDU'' nugali  ,,NUTPA-2'' žaidėjus

Gruodžio 15 dieną, vyko ,,Žalių'' D lygos rungtynės. Po penkių setų atkaklios kovos, ,,VDU'' pelno pergalę 3:2.

Pirmame sete, tiek viena tiek kita komanda lengvai rinko taškus ir apšilinėjo. Žaidimui įpusėjus ,,VDU'' žaidėjai ėmė daryti vis daugiau klaidų, taip pelnydami ,,NUTPA-2'' taškus. Setas baigėsi 15:25.

Antrame ir trečiame setuose ,,VDU'' atsigriebė po pralaimėto pirmojo žaidimo. Žaidėjai sėkmingai sumažino klaidų skaičių ir ėmė blokuotais mušimais bei atakomis didinti taškų skirtumą. Antrasis setas baigėsi 25:21, o štai trečiasis - 25:22.

Ketvirtame sete, ,,NUTPA-2'' taip lengvai neatidavė pergalės salės šeimininkams ir rungėsi dėl kiekvieno taško iki pat seto pabaigos, kurį ir pavyko užbaigti rezultatu - 20:25.

Penktame sete ,,VDU'' žaidėjas D. Strumila, iki salės pusių apsikeitimo, nė neleido atsikvėpti  priešininkams. Stipriais smūgiuotais mušimais tempė komandą į priekį 8:0. ,,VDU'' pasisekė beveik padvigubinti taškus ir užbaigti vakaro rungtynes pergalingu rezultatu - 15:4.

 

Vygandai (NUTPA-2 žaidėjas), su kokiu nusiteikimu atvykote į rungtynes?

Nusiteikimas buvo laimėti. Tačiau džiaugiuosiu už komandą, kad gerai sužaidėm ir parsivežame du taškus.

 

Mantai (VDU žaidėjas), šiuo metu, turnyrinėje lentelėje turite penkias pergales ir tik vieną pralaimėjimą. Puikus rezultatas. Tad po tiek sužaistų rungtynių, ką galėtum išskirti iš komandos? Kokiu principu (-ais) vadovaujatės rungtynėse?

 

Išskirti manau galime geriausią komandos puolėją - Deividą Strumilą. Dažnai jį pavadiname - VDU patranka. Manau ne pirmą kartą pasakysim, žaidžiam ir mėgaujamės žaidimu.

Puslapis peržiūrėtas: 5691

Komentarai