Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Tinklo draugai“ vs Cukrainis (3:1)

„Lietuvos jaunučių rinktinė“ merginos nugalėjo „Cukrainis“ komanda

„Lietuvos jaunučių rinktinė“ merginos nugalėjo „Cukrainis“ komanda

 Lapkričio 29d. 18:30val. Kauno sporto mokykloje įvyko "Dailiosios" A lygos rungtynės. Susirėmė aikštelės šeimininkės ,,Lietuvos jaunučių rinktinė" ir svečiai ,,Cukrainis" ekipa. Po trijų setų kovos nugalėjo ,,Lietuvos jaunučių rinktinė", rezultatu 3:1.

 

Pirmasis setas prasidėjo ,,Cukrainio" iniciatyva. Tačiau aikštelės šeimininkės nieko nelaukę, priemusios padavima darė rezultatyvias atakas ir rinko taškus (6:1; 12:6). Svečiams sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. ,,Lietuvos jaunučių rinktinė" iki seto pabaigos išlaikė savo pranašumą, bet ,,Cukrainiui" taškų skirtumo sumažinti nepavyko  - 25:14 (1:0).

Antrajame sete vyko nuožmesnė kova. Po pirmojo seto pralaimėjimo ,,Cukrainis" merginos buvo labiau susikaupę ir tiksliau mušė kamuolius. Abi ekipos rodė komandinius žaidimus ir žaidė taškas į tašką, ir  ,,Lietuvos jaunučių rinktinė" ekipa seto metu darė dvigubai daugiau klaidų, dėl to  pergalė atiteko svečiams , rezultatu - 25:27 (1:1).

Trečiojo seto padavimus pradėjo ,,Cukrainis" merginos. ,,Lietuvos jaunučių rinktinė" pradėjo daryti daug klaidų ir svečiu ekipa rinko sau taškus (2:7; 7:15). Tačiau po minutinės pertraukėlės grįžusios šeimininkės susikaupė ir iš eilės pelnė net 8 taškus. Po tokio sugrįžimo rezultatas išsilygino (22:22) ir "Lietuvos jaunučiu rinktinė neatleidusios savo užsivedimo laimi seta , rezultatu - 25:21 (2:1).

Trečiasis setas buvo ilgiausias ir įnirtingiausias. Nuo seto pradžios komados ėmė keistis taškais ir kovoti dėl kiekvieno kamuolio. Nebuvo galima nuspėti seto baigties, nes tiek ,,Cukrainis", tiek ,,Lietuvos jaunučių rinktinė" stipriais ir tiksliais mušimais rinko taškus. Seto metu šeimininkai nesunkiai statė sienas, taip laimėdami taškus. Atėjo metas pratesimui, abi ekipos kovojo iki galo, bet  ,,Lietuvos jaunučių rinktinė " suėmusios save į rankas  setą užbaigė savais taškais - 26:24 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 4994

Komentarai