Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Vitameda (0:3)

C lygos pusfinalio kovoje ,,Vitamedos“ pergalė prieš ,,KMAIK“ ekipą

C lygos pusfinalio kovoje ,,Vitamedos“ pergalė prieš ,,KMAIK“ ekipą

Balandžio 16d. 18:30 val. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos sporto salėje įvyko C lygos pusfinalis. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,KMAIK" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Vitameda" ekipa. Po trijų setų kovos nugalėjo ,,Vitameda" - 0:3.

Pirmojo seto pradžioje žaidimas buvo gana lygus (5:5; 9:7;10:10). Tačiau salės svečiai nieko nelaukdami suėmė save į rankas ir rezultatą pakreipė į savo pusę (12:16). Visgi, ,,Vitameda" taškų pranašumą šiek tiek paleido, ,,KMAIK" rezultatą išlygino ir tašku jau buvo išsiveržę į priekį, tačiau aikštelės svečiai buvo atkakliai nusiteikę šiam pusfinaliui - pelnę paskutinius taškus iškovojo seto pergalę - 22:25 (0:1).

Antrajame sete iniciatyvos vienareikšmiškai ėmėsi ,,Vitameda". Dariaus Baltrušaičio ir Artūro Mickevičiaus taikliais mušimais ekipa ėjo priekyje palikdama ,,KMAIK" vaikinus užnugaryje (9:17; 14:22). Ir nors ,,Vitamedai" iki seto pabaigos trūko tik 3 taškų, vyrai paleido savąjį žaidimą. Tuo naudodamiesi aikštelės šeimininkai rengė rezultatyvias atakas, prie kurių labiausiai prisidėjo Elvinas Meilūnas bei Justas Žaltauskas, ir ženkliai sumažinę skirtumą leido sunerimti svečiams. Visgi, svečiai nenusileido ir setą užbaigė savo pergale - 22:25 (0:1).

Trečiajame sete vėl savo pranašumą rodė ,,Vitameda". Vyrai ženkliai išsiveržė į priekį, priešininkams nepalikdami šanso juos pasivyti (9:16; 12:22). Bet situacija kartojosi iš naujo. Seto pabaigoje, ,,KMAIK" vaikinai parodė savo žaidimą rengdami atakas, kurios virsdavo taškais. Vaikinai sumažino skirtumą, tačiau pasivyti varžovų taip ir nepavyko. ,,Vitameda" džiaugėsi pusfinalio pergale - 19:25 (0:3).

Po rungtynių ,,Vitamedos" kapitonas Sergej Radčenko džiaugėsi pergale ir sakė, jog šiandien viskas pasisekė ir komanda padarė viską taip kaip ir planavo.

Puslapis peržiūrėtas: 7519

Komentarai