Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs Važiuojam Džesika (1:3)

,,Važiuojam Džesika“ ir toliau lyderiauja ,,Žalių“ D lygoje

,,Važiuojam Džesika“ ir toliau lyderiauja ,,Žalių“ D lygoje

Kovo 3 d. 15 val., "D" lygos varžybose susitiko šeimininkai "Pervesk.lt" ir svečių komanda, lygos lyderė, komanda kuri dar nėra pralaimėjusi "Važiuojam Džesika". Deja, bet ir šiandien "Pervesk.lt" nesugebėjo nuversti lygos lyderių kurie laimėjo rezultatu 1:3.

Pirmajame sete "Važiuojam Džesika" komanda pradėjo šiek tiek atsipalaidavusi ir pasimetė gavę stiprų priešininkų spaudimą nuo padavimo linijos. "Pervesk.lt" šiame sete pelnė 6 eisus ir parodė, kad gali kovoti prieš svečių komanda. "Pervesk.lt" labai gerai sužaidė šiame sete ir vienu metu laiminėjo netgi rezultatu - (23:12), po tokio triuškinamo seto, atrodė, kad "Pervesk.lt" sugebės šiandien nugalėti varžovus, bet veliau paaiškejo, kad visgi svečių komanda buvo stipresnė. O šį setą laimėjo "Pervesk.lt" rezultatu - 25:18 (1:0).

Antrajame sete po "šalto dušo" atsigavusi komanda "Važiuojam Džesika" pradėjo žaisti daug tiksliau priimdami ir puolime griovė visus priešininkų gynybinius planus. Jie nuo pat seto pradžios susirinko didelę persvarą (5:11) ir iki pat seto pabaigos ją išlaikė. "Pervesk.lt" pradėjo vis dažniau klysti ir palūžo prieš priešininkų spaudimą. Svečių komanda laimėjo šį setą rezultatu - 16:25 (1:1).

Trečiajame sete "Važiuojam Džesika" pademonstravo geležinę gynybą ir neleido priešininkams nei truputį atsipalaiduoti puolime. Svečių komanda atliko šešias užtvaras ir spaudė priešininkus visą žaidimą. Tuo tarpu "Pervesk.lt" šiame sete savo jėgomis pelnė vos 8 taškus, palyginus su priešininkų - 20, kas ir lėmė šio seto pabaigą rezultatu - 21:25 (1:2), "Važiuojam Džesika" naudai.

Ketvirtajame sete "Važiuojam Džesika" smaginosi puldami ir jų lyderiai V.Girčys bei D.Juodka pelnė 13 taškų sudėjus, jų stiprūs smūgiai griovė priešininkų pasitikėjimą savimi ir neleido jiems pagalvoti apie jokią pergalę. "Pervesk.lt" neatlaikė stiprių priešininkų smūgių ir jų spaudimo todėl turėjo pripažinti, kad visgi varžovų komanda yra stipresnė ir liks vis dar be pralaimėjimų. "Pervesk.lt" pralaimi rezulatu - 18:25 (1:3), nors jų labai gera žaidimo pradžia davė vilčių, tačiau to neužteko šiandienos pergalei.

Puslapis peržiūrėtas: 4823

Komentarai