Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „Marito“ vs Alytaus „Dzūkija“ (3:1)

Kauno „Marito“ laimi prieš Alytaus „Dzūkiją“

Kauno „Marito“ laimi prieš Alytaus „Dzūkiją“

 „TOP SPORT“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos varžybose susitiko Kauno „Marito“ ir Alytaus „Dzūkija“. Po keturių setų kovos, šeimininkai - „Marito“ šventė pergalę – 3-1

Rungtynių pradžia prognozavo tikrai labai įdomias ir pilnas gerų emocijų varžybas. Visą kėlinį atsilikinėdama šeimininkų komanda stengėsi iš visų jėgų laikytis prieš tikria gana grėsmingai nusiteikusius alytiškiečius. Kėliniui perlipus į antrąją pusę, kauniečisi išlygino ir pagaliau persvėrė rezultatą savo naudai. Pasimetusi dzūkų ekipa dar stengėsi laikytis, tačiau kėlinį baigė S.Narvydo galingas padavimas (25:20)

Antrame kelinyje lydiario pozicijas užsiėmė vėl Alytaus „Dzūkija“. Neleisdama net pasivyti varžovams, dzūkai tiesiog „skraidė“ aikštelėje: puikūs ir tikslūs padavimai, bei teisingai statomos užtvaros buvo tikrai neiveikiama užduotis Kauno „Marito“ treneriui V.Lauraičiui. Nors salės šeimininkai ir priešinosi, tačiau šiame kėlinyje savo pranašumą įrodė svečiai (19:25)

Įdomiausias buvo trečiasi setas, kada abi komandos įsikabinusios viena į kitą neleido pasprukti ne daugiau kaip dviejų taškų skirtumu. Tiek Alytaus, tiek buvusios laikinosios sostinės tinklinio komandos, žiūrovams demonstravo gražų žaidimą – puikiai priimami kamuoliai tuoj virsdavo dar gražesniais taškais, o stiprūs padavimai buvo nesunki užduotis tiek vienos ir kitos komandos libero žaidėjams. Kėlinio baigtis (25:23). Minimaliu rezultatu pergalę išplėšia „Marito“

Ketvirtas ir lemiamas kėlinys buvo Alytaus komandos žaidimas daugiau su teisėjų brigada, nes nesutikdavo ir stengdavosi ieškoti „tiesos“. Tačiau į tai nekreipdami dėmesio ir nepasiduodami svečių komandos psichologiniams triukams, Kauno „Marito“ ekipa tolo nuo savo varžovų, nepalikdama progos prisivyti. Palūžusi Alytaus ekipa pripažino kauniečių pranašumą (25:17)

Puslapis peržiūrėtas: 3220

Komentarai