Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Vitameda (1:3)

„LSMU“ namuose nusileido „Vitamedos“ ekipai

„LSMU“ namuose nusileido „Vitamedos“ ekipai

 Spalio 1 dieną, 19:00 val., LSMU VA sporto salėje, Rudens "Sportturas" taurės rungtynėse susitiko ,,LSMU‘‘ (šeimininkai) ir ,,Vitameda‘‘ (svečiai) ekipos. Po keturių setų kovos, pergalę iškovojo ,,Vitamedos" ekipos vaikinai, rezultatu 3:1 (25:21; 25:19; 23:25; 15:25).

Pirmasis setas buvo apylygis, komandos žaidė "taškas į tašką" ir buvo galima tik spėlioti, kas bus šio seto laimėtojai. Vis labiau mėgino išsiveržti į priekį "Vitamedos" ekipos tinklininkai, tačiau jiems savo žaidimu neatsiliko ir ant kulnų mynė "LSMU" ekipos vaikinai, kurie ne tik puikiai atliko savo pozicijos darbą, tačiau ir protingu žaidimu pelnė savo komandai taškų tada, kai jų labiausiai reikėjo. Vis tik to nepakako, nes  svečių ekipos tinklininkai dėjo visas pastangas nugalėti ir tai šiame sete jiems pavyko padaryti. Seto baigtis - 25:21 (1:0).

Antrasis setas buvo labai panašus į pirmąjį, nei viena komanda nesugebėjo išsiveržti į priekį didesniu skirtumu. Vis tik patirtį pademonstravę "Vitamedos" vaikinai nugalėjo ir antrąjame sete, rezultatu - 25:19 (2:0).

Trečiajame sete vyko tikras nervų karas. Vaikinai aukojosi dėl kiekvieno kamuolio, žaidė fantastiškai tiek puolime, tiek gynyboje. Atrodo "Vitamedos" ekipa jau išsiveržia keliais taškais į priekį, tačiau šeimininkai nieko nelaukdami atsirevančuoja ir pasiveja savo priešininkus. Vis tik seto pabaigoje mažiau klydę ir stabilesnį žaidimą parodę "LSMU" ekipos tinklininkai sugebėjo išplėšti pergalę trečiajame sete, rezultatu - 23:25 (2:1).

Ketvirtajame sete "LSMU" ekipos tinklininkai varžovams sugebėjo pasipriešinti tik pirmoje jo pusėje. Vėliau tinklininkai atrodo pavargo, nebesugebėjo susitvarkyti nei su puolimu, nei su gynyba, o "Vitamedos" ekipa rinko taškus ir stipriai tolo nuo savo varžovų (22:13). "Vitamedos" tinklininkai tiesiog smaginosi prie tinklo pelnydami taškus, o "LSMU" atsakyti tuo pačiu nesugebėjo ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą ketvirtajame sete ir šios dienos rungtynėse, rezultatu - 25:15 (3:1). 

Puslapis peržiūrėtas: 5596

Komentarai