Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Aidi Aidi (3:1)

,,Tinklo inžinerijos'' pergalė prieš ,,Aidi aidi'' komandą

,,Tinklo inžinerijos'' pergalė prieš ,,Aidi aidi'' komandą

Balandžio 11dieną, Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje įvyko atkrintamųjų varžybų pusfinalis, kuriame jėgas surėmė ,,Tinklo inžinerija'' (šeimininkai) ir ,,Aidi aidi‘‘ (svečiai) komandos. Po keturių setų, pergale džiaugėsi ,,Tinklo inžinerijos‘‘ ekipa, rezultatu 3:1.


Pirmame sete komandos atkakliai varžėsi dėl taškų. Žaidimas iki pat seto vidurio ėjosi taškas į tašką kol prie padavimų linijos neatsistojo Edvardas Žitmariovas. Jis rezultatyviais padavimais savo komandą išvedė dar trejais taškais į priekį ir ,,Aidi aidi‘‘ komandą jau lenkė 9t. persvara (23:14). Nors pastaroji komanda stengėsi neatsiplėšti nuo varžovų, susilpnėjusi gynyba žaidimo pabaigoje neleido pelnyti daugiau taškų, o tuo pasinaudojusi ,,Tinklo inžinerija‘‘ spurtavo ir užbaigė pirmąjį setą. Žaidimas baigėsi rezultatu 25:15, (1:0).


Antrasis setas nedaug kuo skyrėsi nuo pirmojo. Komandos ir toliau mainėsi taškais. ,,Aidi aidi‘‘ komandos kėlėjai Gediminas Rainys ir Giedrė Petronė patogiai keldami kamuolius Arūnui Dankovskiui, o jam rengiant rezultatyvias atakas, stengėsi pelnyti kuo daugiau taškų ir bent kiek atsiplėšti nuo varžovų. Tačiau artėjant žaidimui į pabaigą ,,Tinklo inžinerija‘‘ ir vėl netikėtai atsiplėšė ir užbaigė setą, rezultatu 25:19, (2:0).


Trečiame sete situacija pakrypo kita linkme, ,,Aidi aidi‘‘ komanda įsiveržė į priekį. Įkvėpti ir paskatinti palaikymo komandos sparčiu tempu rinkosi taškus (4:11; 9:14). Žaidėjai įsižaidė ir sutvirtėjo tiek puolime, tiek gynyboje, o tai savo ruožtu ,,Tinklo inžinerijos‘‘ komandą sutrikdė. Šeimininkams nebepavyko susidoroti su klaidomis, tad prireikė minutės pertraukėlės. Po jos komanda atsitiesė, tačiau to nepakako, pristigo laiko ir jėgų, o šį setą džiaugsmingai užbaigė ,,Aidi aidi‘‘, 25:23, (2:1).


Ketvirtame sete, po pralaimėto seto, ,,Tinklo inžinerijos‘‘ komanda nebeketino pasiduoti. Komandos dar pradžioje apsimainiusios taškais, neilgai trukus, šeimininkai susikoncentravo į žaidimą ir staigiai veržėsi į priekį (21:9). ,,Aidi aidi‘‘ komanda nežadėjo taip lengvai pasiekiamos pergalės savo varžovams. Po pasiimtos minutės pertraukėlės žaidėjams pavyko atsitiesti ir pelnyti dar 9t. ,,Aidi aidi‘‘ mėgino atakuoti ,,Tinklo inžineriją‘‘, bet surengtą ataką sustabdė Dalius Kibirkštis ir šio vakaro žaidimą užbaigė pergalingu rezultatu 25:18, (3:1).


Po varžybų, komandos nugalėtojos žaidėjas, Edvardas Žitmariovas apie šias rungtynes atsiliepė: ,, Varžybos buvo sunkios, kaip ir tikėjomės. Aišku, galėjome vieno seto nepaleisti. Priešininkai verti pusfinalio, bet šįkart mes buvome stipresni.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 7502

Komentarai