Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs LSU (2:3)

,,LSU“ nugalėjo ,,La Vita Volley“ ekipą

,,LSU“ nugalėjo ,,La Vita Volley“ ekipą

Balandžio 23 d. 18:15 įvyko Dailiosios A lygos antrosios ketvirtfinalio rungtynės tarp ,,La Vita Volley" (namų komanda) ir ,,LSU" (svečių komanda) ekipų. Po įtemptos ir varginančios penkių setų kovos nugalėjo ,,LSU" ir iškovojo teisę varžytis dėl A lygos medalių - 2:3 (21:25; 11:25; 25:19; 25:23; 12:15).

Pirmojo seto pradžioje abi ekipos lygiai rinko taškus, tačiau kai rezultatas buvo 7:7, į priekį ėmė veržtis ,,LSU" merginos. Jos rezultatyviai atakavo varžoves, kurioms sunkiau sekėsi gynyboje, nes ,,LSU" merginos gynėsi geriau, priešininkių mušamiems kamuoliams statė sienas ir rinko taškus. Iki seto pabaigos aikštelės viešnios nors ir nedideliu skirtumu (19:23), buvo priekyje. Seto baigtis - 21:25 (0:1).

Antrajame sete vienareikšmiškai lyderiavo ,,LSU" merginos. Jos užsivedusios atakavo priešininkes ir, atrodo, be vargo rinko taškus. ,,La Vita Volley" ekipai sunkiai sekėsi mušti kamuolius į varžovių aikštelės pusę, joms stigo rezultatyvių ir taiklių atakų, nes ,,LSU" ekipa jų kamuolius atremdavo ir palenkusios į savo pusę vertė savais taškais. ,,LSU" be vargo iškovojo antrojo seto pergalę - 11:25 (0:2).

Trečiajame sete žaidimas pakrypo kita linkme. Nors pradžioje iniciatyvos ėmėsi ,,LSU" ekipa, tačiau netrukus ,,La Vita Volley" tinklininkės suėmė save į rankas ir ataka po atakos ėmė rinkti taškus. ,,LSU" žaidėjos atrodė kiek pasimetusios ir išsiblaškiusios, jos pametė savąjį žaidimą. ,,La Vita Volley" komanda nebuvo nusiteikusi lengvai pasiduoti todėl kovodama džiaugėsi seto pergale - 25:19 (1:2).

Ketvirtajame sete žaidimas vyko gana banguotai. Seto pradžioje taškus rinko ,,La Vita Volley" ekipa (5:0), bet tuomet jos gavo atsaką iš savo varžovių (5:7). Vėliau vyko apylygė kova ir ataka po atakos, merginos rinko taškus. Abi ekipos, gindamosios, statė sienas ir kovojo dėl kiekvieno taško, nebuvo aišku kam atiteks seto pergalė ir tik pačioje pabaigoje tiksliau sužaidusios ,,La Vita Volley" tinklininkės džiaugėsi seto pergale - 25:23 (2:2).

Penktajame sete taip pat vyko arši ir atkakli kova (5:6; 9:9; 10:10). Kiekvienas taškas buvo labai svarbus abiems komandoms, iki seto pabaigos, tiek ,,La Vita Volley", tiek ,,LSU" ekipos susikaupusios rinko taškus ir tik pačioje pabaigoje (12:12) stipriau sužaidusios ,,LSU" merginos džiaugėsi antrąja pergale prieš ,,La Vita Volley" ekipą - 12:15 (2:3).

 

Puslapis peržiūrėtas: 6278

Komentarai