Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs LSMU (0:3)

,,LSMU'' merginos svečiuose įveikė ,,Kauno kolegiją''

,,LSMU'' merginos svečiuose įveikė ,,Kauno kolegiją''

Vasario 20 d. 17:30 val. Kauno kolegijos sporto salėje įvyko moterų ,,Dailiosios‘‘ lygos varžybos. Salėje susitiko „Kauno kolegijos“ (šeimininkės) ir „LSMU“ (svečios) merginų komandos . Po trijų setų, ,,LSMU‘‘ ekipa džiaugėsi rezultatu 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo ir pasibaigė ,,LSMU" komandos pranašumu. Pirmosiomis žaidimo minutėmis komandos dar apsimainė keletą taškų, tačiau neilgai trukus ,,LSMU‘‘ merginos palaipsniui didino taškų skirtumą (rez.: 4:9; 12:16; 13:20). Tuo tarpu ,,Kauno kolegijos" komanda daugiau klydo – neretai kamuolys nepasiekdavo net priešininkių aikštelės. Kėlinys baigėsi ,, LSMU’’ pergale, rezultatu 14:25 (0:1).


Antrasis setas buvo panašus į pirmąjį, tik šį kartą ,,LSMU‘‘ ekipa dar spartesniu tempu užtikrintai ėjo pergalės link. Jomilės Bytautaitės rengtoms atakoms bei kitų merginų ‘eisams‘ ,,Kauno kolegijos‘‘ komandai nepavyko pasipriešinti. Šeimininkės lošė iš varžovių klaidų, o savo jėgomis pavyko pelnyti vos tris taškus. Antrąją pergalę nesunkiai laimėjo ,,LSMU‘‘, rezultatu 11:25, (0:2).


Trečiame sete ir toliau savo pranašumą rodė ,,LSMU‘‘ ekipa. ,,Kauno kolegijos‘‘ merginos žaidimo pradžioje surengė rezultatyvių atakų, tačiau varžybų eigoje komanda ir vėl išsibarstė. Tuo tarpu ,,LSMU‘‘ buvo kur kas taktiškesnės ir susitelkusios į žaidimą, tad visus taškus žėrėsi sau. Varžybų viešnios šios dienos varžybas laimėjo užtikrintai (0:3), rezultatu 13:25.


Po varžybų ,,LSMU‘‘ komandos kapitonė Marija Ramanauskaitė komentavo: ,, Varžovės buvo silpnesnės. Labai stengėsi, traukė visus kamuolius. O mums buvo gera treniruotė.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4569

Komentarai