Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA ‒ 2 vs Korys (0:3)

,,Korys“ pergalė prieš ,,Nutpa ‒ 2“

,,Korys“ pergalė prieš ,,Nutpa ‒ 2“

Sausio 27 d. 18 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre, "D" žaliųjų lygoje susitiko šeimininkai "Nutpa - 2" ir svečiai "Korys". Po trijų setų labai įtemptos kovos pergalę šventė komanda "Korys" - 0:3 (20:25; 24:26; 24:26).

Pirmajame sete abi komandos demonstravo gražų žaidimą, jos mažai klydo ir puikiai dirbo puolime. Šiame sete komanda "Korys" geriau gindavos ir tuos kamuolius sugebėdavo konvertuoti i taškus."Korys" laimėjo šį setą rezultatu - 20:25 (0:1).

Antrajame sete abi komandos pradėjo daugiau klysti, tačiau "Korys" už visas klaidas sugebėdavo gerai atsakyti puolime, o priešininkų komanda suklydusi dažnai strigdavo puolime ir nesugebėdavo susirinkti svarbių taškų. Atėjus lemiamiems taškams, užtikrinčiau sužaidė "Korys" ir laimėjo rezultatu - 24:26 (0:2).

Trečiame sete "Nutpa - 2" labai mažai klydo, bet savo jėgomis pelnė tik 10 taškų. Tuo tarpų "Korys" daug klydo, bet jų puolime buvo nesustabdomi numeris 11 G.Naudžiūnas ir 4 L.Karalius, jie pelnė daug taškų ir vedė savo komandą pergalės link. Paskutiniais taškais "Korys" sužaidė geriau ir laimėjo setą ir varžybas rezultatu - 24:26 (0:3).
 

Puslapis peržiūrėtas: 3685

Komentarai