Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas vs Laumetris ‒ 2 (0:3)

,,Laumetris ‒ 2“ pergalė prieš ,,KSM Startas“ ekipą

,,Laumetris ‒ 2“ pergalė prieš ,,KSM Startas“ ekipą

Lapkričio 28d. 19val. Kauno sporto mokykloje įvyko B lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,KSM Startas" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Laumetris" ekipa. Po trijų setų kovos nugalėjo ,,Laumetris", rezultatu 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,Laumetrio" iniciatyva. AIkštelės svečiai nieko nelaukę, rengė rezultatyvias atakas, ir rinko taškus (2:7; 6:11). Šeimininkams sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. ,,Laumetris" iki seto pabaigos išlaikė savo pranašumą, ir nors ,,KSM Startas" taškų skirtumą sumažino, iki pergalės pritrūko dviejų taškų - 23:25 (0:1).

Antrajame sete vyko nuožmesnė kova. Po pirmojo seto pralaimėjimo ,,KSM Startas" vaikinai buvo labiau susikaupę ir tiksliau mušė kamuolius. Abi ekipos rodė komandinius žaidimus ir žaidė taškas į tašką, ir nors ,,Laumetrio" ekipa seto metu darė dvigubai daugiau klaidų, pergalė vėl atiteko jiems, rezultatu - 20:25 (0:2).

Trečiasis setas buvo ilgiausias ir įnirtingiausias. Nuo seto pradžios komados ėmė keistis taškais ir kovoti dėl kiekvieno kamuolio. Nebuvo galima nuspėti seto baigties, nes tiek ,,KSM Startas", tiek ,,Laumetris" stipriais ir tiksliais mušimais rinko taškus. Seto metu šeimininkai nesunkiai statė sienas, taip laimėdami taškus. Visgi kai rezultatas buvo 22:20, ,,Laumetris" suėmė save į rankas ir setą užbaigė savais taškais - 22:25 (0:3).

Po rungtynių kalbintas ,,Laumetrio" kapitonas T.Putna komentavo: ,,Analizavom klaidas iš paskutinių varžybų, kiek esam sužaidę, ir nedarėm tų klaidų, kurias darydavo visą laiką. Varžovai stengėsi, patiko, kad jie yra labai stiprūs fiziškai - aukštai šoka, gerai blokus stato."

Puslapis peržiūrėtas: 4839

Komentarai