Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Tinklo inžinerija (3:0)

Pavasario „Sportturas“ vyrų 6x6 taurėje „Sporto fėja“ nugalėjo „Tinklo inžinerija“.

Pavasario „Sportturas“ vyrų 6x6 taurėje „Sporto fėja“ nugalėjo „Tinklo inžinerija“.

Rungtynėse rezultatu 3:0 triumfavo "Sporto fėjos" komanda. Rungtynės prasidėjo "Sporto fėjos" komandos klaidomis puolime kas leido "Tinklo inžinerijai" pirmauti rezultatu 7:2 ir 11:7. Atlikus keletą gerų padavimų "Sporto fėja" prisivijo ir vėliau toliau gerai paduodama kamuolį aplenkė varžovus, kuriems nesisekė susitvarkyti su priėmimu. Setas baigėsi rezultatu 25:21. 

Antrasis setas prasidėjo lygia kova, vėliau klaidų virtinę padarė "Tinklo inžinerijos" komanda, kuri leido varžovams įsiveržti į priekį ir pirmauti rezultatu 10:5. Vėliau klaidos puolime pristabdė "Sporto fėją" ir rezultatas išsilygino bei buvo kova taškas į tašką iki pat seto pabaigos. Sėkmingiau seto pabaigą sužaidė svečiai, kurie ir laimėjo rezultatu 25:23.

Trečias setas vyko lygiai iki seto vidurio, rezultatas18:18 ir "Tinklo inžinerija" kovojo kaip ir visų rungtynių metu, kad laimėtų setą bei taip pratęstu rungtynes. Deja, šiandien pritrūko meistriškumo, kas ir lėmė seto baigtį, kuris baigėsi rezultatu 25:21 "Sporto fėjos" naudai.

Puslapis peržiūrėtas: 6191

Komentarai