Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Vitameda (2:3)

Vitameda nugalėjo LSMU

Vitameda nugalėjo LSMU

 Sausio 24d. B lygos varžybose jėgas surėmė dvi stiprios komandos ,,LSMU" ir ,,Vitameda". Po penkių setų kovos varžybas laimėjo svečiai ,,Vitameda" komanda. 2-3.

Žaidimas prasidėjo nuo ,,LSMU" padavimų ir jiem pavyko įgauti keletos taškų pranašumą (3:1) , bet svečiu komanda nesunkiai išlygino pervarą ir patys įgavo persvarą (3:5). Šeimininku komanda tuo metu susiėmė ir pradėjo daryti stiprias bei gretas atakas , jie rinko taškus vienas paskui kita ir neilgai trukus atsiplėšė nuo varžovu (19:10). Nors ir ,,Vitamedos" ekipa bandė juos pasivyti ir jiems beveik pavyko , bet ta likusi kelių taškų persvara padėjo ,,LSMU" laimėti šį setą - 25:21 1-0.

Antrasis setas buvo nenuspėjamas , abi komandos buvo labai stipriosi ir persvara ėjo tai vienai , tai kitai komandai (11:8 ; 11:12 ). Atėjus kitai seto pusei ,,Vitameda" ekipa turėjo nemenka pranašumą (16:21) , bet ,,LSMU" komandai pavyko rezultatą išlyginti padarius puikių atakų (21:21). Atrodė , kad lauks pratesimas , bet svečiu komanda jį užbaigė savais taškais ir nuostabiomis atakomis - 22:25 1-1.

Trečiajame seto visiškai uždominavo ,,LSMU" komanda , jie nuo pat pradžios įgavo pranašumą (5:2). Šeimininku komanda ir toliau rinkosi taškus ir naudojosi išsibarsčiusia svečių ginyba. Atėjus seto antrai pusei taškų tarpas tarp komandų dar labiau padidėjo (19:11). ,,Vitamedai" dar pavyko gauti keleta taškų , bet šį seta stipriai užbaigė ,,LSMU" ekipa - 25:12 2-1.

Ketritas setasbuvo toks pats kaip ir trečias, tačiau šį kartą dominiojanti komanda buvo ,,Vitameda". Jie pradžioje tai pat isiveržė į priekį (3:7). Svečiu komanda neleisdami priešininkams nieko padryti , tieisiog rinko taškus super stipriomis atakomis ir persvara tapo didžiulė (9:19). ,,LSMU" bandė juos vytis , bet skanduotės ir lužtanti ginyba juos palaužė. ,,Vitameda" triumfavo šį setą - 25:14 2-2.

Penktasis setas buvo lemiamas , dar nespėja atsipeikėti ,,LSMU" vaikinai sunkiai kovojo su svečių komandos atakomis ir tuo naudodamasi ,,Vitamedos" ekipa įgavo persvarą (4:7). Ta persvara padidėjo dar labiau apsikeitus pusėmis , ,,Vitamedos" užsivedimas , atakos ir skanduotės palaužė priešininkus ir jie laimėjo varžybas , rezultatu - 7:15 2-3.

Puslapis peržiūrėtas: 3635

Komentarai