Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Heksa ‒ 2“ vs Startas ‒ 2 (3:2)

„KSMS-HEKSA 2“ sezona pradėjo pergalingai.

„KSMS-HEKSA 2“ sezona pradėjo pergalingai.

Lapkričio 7 dieną, moterų "B" lygoje susitiko šeimininkės "KSMS-HEKSA 2" ir "Startas - 2" komandos. Po labai atkaklios penkių setų kovos, svečių komanda turėjo pripažinti pralaimėjimą.

Pirmajame sete abi komandas kaustė jaudulys. Tai aiškiai matėsi iš didelio klaidų skaičiaus, abi komandos darė sau nebūdingas klaidas. "Startas - 2" komanda rodė tikslesni žaidimą ir stiprių padavimų dėka, prisirinko daug lengvų taškų. Todėl jos ir laimėjo šį setą rezultatu - 19:25 (0:1).

Antrajame sete jau šeimininkės buvo nesustabdomos puolime. "KSMS-HEKSA 2" komandos lyderė Deimantė Obelieniūtė lengvai viena po kito kamuolius vertė taškais. "Startas - 2" ekipa nesugebėjo sustabdyti priešininkių puolimo ir atsakyti tuo pačiu. "Heksa" laimėjo šį setą rezultatu - 25:15 (1:1).

Trečiasis setas buvo identiškas pirmajam, "Heksos" puolimas ir toliau buvo nesustabdomas ir tik dėl didelių klaidų skaičiaus jos nelaimėjo šio seto didelią taškų persvara. "Heksa" laimėjo ir šį setą rezultatu - 25:18 (2:1).

Ketvirtajame sete "Startas - 2" merginos toliau puikiai servavo ir rinko taškus nuo padavimo linijos. Nors jų puolimas daug taškų neatnešė, bet jos taškus rinko priešininkių klaidomis. Atėjus lemiamams taškams, "Heksa" neatlaikė spaudimo, klydo ir pralaimėjo šį setą rezultatu - 23:25 (2:2).

Penktasis setas prasidėjo apyligiai, abi komandos kovojo taškas į tašką iki tol kol apsikeitė pusėmis. Po apsikeitimo "Heska" lyderė Deimantė Obelieniūtė pademonstravo puikius padavimus ir pelnė 7 taškus iš eilės. Po šio spurto priešininkės neatsigavo ir pralaimėjo. Varžybas laimėjo "KSMS-HEKSA 2" komanda rezultatu 15:6 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 5356

Komentarai