Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Kauno TPMC (1:3)

Kauno ,,TPMC'' pergalė prieš ,,Sporto fėją''

Kauno ,,TPMC'' pergalė prieš ,,Sporto fėją''

Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje, Vasario 19 d., 18:30 val. Susitiko "Sporto fėjos" komanda (šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykusi Kauno "TPMC". Po įtemptos keturių setų kovos, pergalę išplėšė ,,TPMC’’ ekipa, rezultatu - 1:3.

Jau rungtynių pradžioje abi komandos surėmė jėgas. ,,Sporto fėja‘‘ blokuotu mušimu atlaikė svečių ataką, taip pelnydama pirmąjį tašką. Iki seto vidurio ekipos atkakliai rinkosi taškus, tačiau jam įpusėjus, žaidimas palankesni buvo ,,Sporto fėjai‘‘. Nors komanda savo jėgomis pelnė mažiau taškų nei ,,TPMC‘‘, tačiau svečių darytos klaidos leido sparčiu tempu veržtis pirmyn. Šeimininkai žaidimui einant į pabaigą, pasiėmė minutės pertraukėlę (rez.21:16) tarsi duodami šansą varžovams. Visgi, Kauno ,,TPMC‘‘ komanda kad ir kaip stengėsi atremti ,,Sporto fėjos‘‘ atakas, jų nepavyko pasivyti. Pirmąjį setą užbaigė Edgaras Beržinskas ACE‘u, rezultatu 25:19, (1:0).


Antrame sete Kauno ,,TPMC‘‘ revanšavosi ,,Sporto fėjai‘‘. Žaidimas prasidėjo taškas į tašką. Tai truko neilgai ir taškų varžytuves sustabdė Gytis Tuska tris kartus iš eilės ACE‘uodamas. Tuomet žaidimas pakrypo ,,Sporto fėjai‘‘ nenorima linkme. Pajutusi azartą ,,TPMC‘‘ ir toliau negailestingai ‘apšaudė‘ priešininkus. Išsikoncentravusiems šeimininkams prireikė dviejų minučių pertraukėlės, visgi, jos nei kiek nepagerino situacijos. Šį kartą žaidimą užbaigė Kauno ,,TPMC‘‘ žaidėjai Jonas Lazdauskas ir Eduardas Norkus surengę taiklią ataką. Seto baigtis 18:25, (1:1).


Puikiai antro seto žaidimą užbaigusi Kauno ,,TPMC‘‘ komanda ir toliau rodė savo pranašumą. Jau nuo pat pirmųjų taškų svečių komanda griebėsi iniciatyvos ir tiesiog į kampą spraudė savo priešininkus (rez. 0:3; 4:9; 8:15). ,,Sporto fėjos’’ komanda dar bandė seto pradžioje pavyti varžovus ir išlyginti rezultatą, tačiau nepavyko to padaryti. ‘Išsibarsčiusiai‘ komandai nesisekė nei gynyboje, nei puolime. Tad ,,TPMC’’ nesudėtingai laimėjo trečiąjį kėlinį, rezultatu 18:25 (1:2).


Ketvirtame sete startavo Kauno ,,TPMC‘‘. Atkakliai nusiteikę šias rungtynes laimėti svečiai, nieko nelaukdami žaidimą pradėjo aršiai. Pirmuosius tris taškus komanda susižėrė ACE‘uodama. Visgi, taškas po taško ,,Sporto fėja‘‘ artėjo link ,,TPMC‘‘ ir nė neketino taip lengvai pasiduoti. Išlyginusi rezultatą (rez.: 8:8), abi komandos pradėjo žaisti taškų atkarpomis (rez.: 8:12; 9:15; 12:16; 15:20; 20:20). Žaidimui einant į pabaigą, sporto salėje tvyrojo didelė įtampa, komandos pradėjo įtemptą blokų ir atakų kovą. Žaidimas klostėsi rezultatas į rezultatą (rez.: 22:22; 24:24: 25:25). Galiausiai paskutinį tašką padėjo ,,TPMC‘‘ komandos žaidėjas Martynas Čibirka. Šio vakaro rungtynių pergalę šventė svečiai, rezultatu 26:28, (1:3).


Komandos nugalėtojos Kauno ,,TPMC‘‘ kapitonas Eduardas Norkus apie šio vakaro varžybas atsiliepė: ,, Kodėl mes šiandien taip atrodėm? Šiandien gerai sužaidė Mantas Karpavičius. Sudėtingiau pavyko kelti antrus kamuolius, dar pirmus kažkaip, sužaisdavom, užpuldavom, o iš gynybos nieko nepavykdavo. Tai galbūt ir lėmė tokias ilgas ir nuobodžias varžybas. O varžovai, geri šaunuoliai, įsižaidę.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4534

Komentarai