Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kur septintas vs Važiuojam Džesika (0:3)

Išlikimo rungtynėse ,,Važiuojam Džesika“ įveikė ,,Kur septintas“

Išlikimo rungtynėse ,,Važiuojam Džesika“ įveikė ,,Kur septintas“

Kovo 4d. 19:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Išlikimo rungtynės tarp B lygos mažosios taurės 5-osios reguliaraus etapo vietos komandos ,,Kur septintas" ir geriausios Žalių "D" lygos reguliaraus etapo komandos ,,Važiuojam Džesika". Pagal B ir D lygų nuostatus,  išlikimo rungtynės galbūt daugiau "Kur septintas" komandai, kadangi, nesėkmės atveju jai tektų užleisti vietą varžovams atkrintamosiose "B" lygos Mažosios taurės varžybose. Tuo tarpu "Važiuojam Džesika" komandai šios rungtynės tai kaip papildomas "bonusas" už puikų žaidimą D lygoje, nes jei ir pralaimėtų jie vistiek liktų kovoje "savo" lygoje, na o pergalės atveju kovotų lygiagrečiai per abi lygas atkrintamosiose varžybose.

Taigi nors sąlyginai D lyga pagal meistriškumą klasifikuojama kaip žemesnė negu B lyga, šį kartą "Važiuojam Džesika" komanda paneigė šias tezes ir po trijų setų kovos įrodė savo pranašumą prieš "Kur Septintas" komandą. bei išstumė juos iš B lygos mažosios taurės atkrintamųjų varžybų ir iškovoja teisę kovoti vietoj jos.

Pirmajame sete vienareikšmiškai lyderiavo ,,Važiuojam Džesika" ekipa. Nors seto pradžioje rezultatas buvo lygus, tačiau netrukus pastarieji spurtavo dešimties taškų atkarpa ir susikrovė nemenką taškų persvarą (6:15). Žinoma ,,Kur septintas" ekipa taip pat kovojo dėl kiekvieno kamuolio, tačiau stiprūs ,,Važiuojam Džesikos" smūgiai buvo nesustabomi. Seto baigtis - 12:25 (0:1).

Iki antrojo seto pabaigos taškų atžvilgiu kova vyko atkakli. Komandos žaidė taškas į tašką (13:13; 18:18). Visgi, daugiau rezultatyvių atakų rengė ,,Važiuojam Džesika" ekipa, tačiau jie darė ir daugiau klaidų. Nepaisant to, varžovams statė užtvaras ir tik seto pabaigoje išsiveržę į priekį laimėjo setą - 21:25 (0:2).

Trečiajame sete vyko atkakliausa kova. Jau nuo seto pradžios komandos žaidimą pradėjo stipriomis ir tiksliomis atakomis, kurios vis užsitęsdavo. Nei viena komanda nenorėjo nusileisti, todėl setas užsitęsė iki 29-ių taškų. Abi komandos puikiai puolė taip pat ir gynėsi statydami sienas. Visgi, lemiamus taškus pelnė ,,Važiuojam Džesika" ir džiaugėsi galimybe kovoti B lygoje dėl mažosios taurės. Seto baigtis - 27:29 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4931

Komentarai