Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (1:3)

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ atsirevanšavo ,,Sporto fėjai“

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ atsirevanšavo ,,Sporto fėjai“

Balandžio 8d. įvyko antrosios pusfinalio rungtynės tarp ,,Sporto fėjos" (aikštelės šeimininkai) ir svečių iš Kazlų Rūdos ,,Jotvingio". Pirmąsias rungtynes laimėjo ,,Sporto fėja" (3:1), na, o šiandien Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" parodė varžovams, kad jie yra lygūs jiems ir po keturių setų įtemptos kovos nugalėjo savo priešininkus ( 1:3) ir išlygino rezultatą 1:1.

Pirmojo seto pradžioje geriau ėjosi ,,Sporto fėjai", vyrai nieko nelaukdami rinko taškus ir susikrovė pranašumą prieš savo varžovus (9:5; 15:10). Iki seto pabaigos užsivedusi ,,Sporto fėja" ekipa buvo priekyje ir atrodė, kad be vargo laimės setą, tačiau ,,Jotvingis" sujaukė visas kortas, kol M.Čibirka tiksliai kėlė kamuolius, komandos nariai su I.Matulaitis priešakyje vertė juos taškais ir pačioje pabaigoje išlygino rezultatą 24:24. Setas užsitęsė iki 30 taškų, abi komandos tiksliai žaidė paskutiniuosius taškus, bet visgi nugalėjo susikaupusi ,,Jotvingis" ekipa - 28:30 (0:1).

Antrasis prasidėjo lygiomis jėgomis, nes ekipos žaidė taškas į tašką. Jos darė minimalų klaidų skaičių ir tiksliai bei rezultatyviai mušė kamuolius į vieną ar į kitą aikštelės pusę. Lygi kova netruko ilgai, nes ,,Sporto fėja" po patirto pralaimėjimo, kaip niekada atkakliai rinko taškus ir įgavo taškų pranašumą. Šeimininkai rodė gražų komandinį žaidimą - V.Aleksandravičius kėlė kamuolius, o komandos nariai vertė juos lengvais taškais. ,,Jotvingis" nebepajėgė atsitiesti. Seto baigtis - 25:17 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje iniciatyvos ėmėsi Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" (1:6; 7:11). ,,Sporto fėjai" sunkiau sekėsi atakuoti, tačiau jie nepasidavė, seto metu labiausiai pasižymėjo puolėjas T.Juodiška, kuris varžovų atakas atremdavo sienomis, taip aikštelės šeimininkai išlygino rezultatą (15:15; 18:18). Tačiau ,,Jotvingis" nesėdėjo rankų sudėjęs, seto pabaigoje spurtavo septynių taškų atkarpa ir iškovojo dar vieno seto pergalę - 21:25 (1:2).

Viso ketvirtojo seto metu vyko lygi kova. Abi ekipos susikaupusios ryžtingai rinko taškus ir nežadėjo pasiduoti. ,,Sporto fėją" į priekį vedė puolėjai G.Kaštaunas ir L.Veverskis, o ,,Jotvingio" komandoje labiausiai išsiskyrė E.Vaitiekus. Abi ekipos viena kitai statė užtvaras ir kovojo iki paskutinio taško. Visgi, seto pabaigoje geriau sužaidę Kazlų Rūdos ,,Jotvingio" žaidėjai nugalėjo priešininkus - 23:25 (1:3). Komandos dar kartą aikštelėje susitiks balandžio 11d. Kauno technikos profesinio mokymo centre 20 val.

Puslapis peržiūrėtas: 4694

Komentarai