Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (2:3)

KSM Startas-„Heksa“ komanda tapo moterų „Dailiosios“ A lygos nugalėtoja!

KSM Startas-„Heksa“ komanda tapo moterų „Dailiosios“ A lygos nugalėtoja!

Didžiajame finale susitiko KSM Startas-„Heksa“ ir LSMU komandos, rezultatu 3:2 (18:25,25:23,20:25,25:21,16:14) nugalėjo KSM Startas-„Heksa“ ekipa.

Jaunosios tinklininkės vangokai pradėjo rungtynes, galbūt tai, kad joms tai buvo jau trečios rungtynės per tris dienas, tam turėjo didelės įtakos. Trenerė prieš rungtynes taip pat užsiminė, kad prieš tai buvo didelis sergamumas ir prastas treniruočių lankomumas. LSMU studentės dominavo ir sėkmingai žygiavo viso pirmojo seto metu link pergalės, kurį pakankamai lengvai ir laimėjo.

Sporto mokyklos trenerė Vijola Montvilienė nuolat ragino merginas pabusti ir žaidėjos pradėjo aktyviau žaisti. Žaidimas buvo lygus iki seto vidurio, paskui spurtavo KSM Startas-„Heksa“ ekipos žaidėjos į priekį vedamos Kamilės Kiaušaitės ir pirmavo rezultatu 20:18 ir 24:21.  Intriga grįžo studentėms pelnius du taškus iš eilės, tačiau to nepakako ir setas baigėsi rezultatu 25:23 jaunųjų tinklininkių naudai.

Trečiame sete vėl vyko atkakli kova, tik antroje seto pusėje išryškėjo LSMU ekipos pranašumas. Komandą į priekį vedė pirmus tris setus nesustabdomai žaidusi Ugnė Šabonaitė, kuri tapo naudingiausia sezono žaidėja. 

Ketvirtasis setas grąžino intrigą, nes nuolat pirmavo KSM Startas-„Heksa“ merginos. Nors LSMU komandoje labai sėkmingai puolime žaidė Gabija Kasperavičiūtė, bet jos rezultatyvumo neužteko. KSM Startas-„Heksa“ ekipoje vėl sėkmingai tiek puolime tiek gynyboje žaidė Kamilė Kiaušaitė, jai sėkmingai kamuolius perdavinėjo Kamilė Zokaitė bei Meda Pravdinskaitė. Miglė Šidlauskaitė įjungusi aukščiausią pavarą efektingai žaidė puolime ir visų merginų pastangos leido laimėti setą.

Penktajame sete nuolat tvyrojo įtampa, o pirmaujančios komandos dažnai keisdavosi. Visas rungtynes sėkmingai žaidusi KSM Startas-„Heksa“ komandos libero Andrėja Matekonytė padėjo savo komandai tiek priėmime tiek efektingai traukdama sunkius kamuolius gynyboje. Ir toliau apsukų nemažino Miglė Šidlauskaitė, ji penktame sete pelniusi penkis taškus padėjo nuostabiai gynyboje žaidusiai savo komandai išplėšti pergalę rezultatu 16:14. Rungtynes laimėjo pabaigoje daugiau aistros ir noro pademonstravusios KSM Startas-„Heksa“ komandos tinklininkės.

Naudingiausia žaidėja nugalėtojų komandoje pripažinta Miglė Šidlauskaitė. 

Sveikiname visas finalo ketverto dalyves, visos keturios komandos labai panašaus pajėgumo ir visos turėjo galimybių tapti nugalėtojomis!

Puslapis peržiūrėtas: 8201

Komentarai