Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs LSMU (3:0)

„Marito“ šventė lengvą pergalę prieš „LSMU“.

„Marito“ šventė lengvą pergalę prieš „LSMU“.

"A" lygos pirmajame pusfinalyje susitko varžybų favoritai "Marito" ir svečių komanda "LSMU". "Marito" aiškiai užtvirtino savo favorito statusą ir lengvai laimėjo prieš savo priešininkus rezultatu - 3:0 (25:13, 25:16, 25:13). 

Pirmajame sete iškarto buvo aišku, kad "LSMU" lengvo žaidimo neturės. "Marito" nuo pat seto pradžio spaudė savo varžovus padavimais ir taip lengvai rinko taškus. "LSMU" šiame sete savo jėgomis pelnė vos keturis taškus, kai tuo tarpų jų priešininkai puldami neturėjo problemų ir naikino visada varžovų gynybinės pastangas. "Marito" nesunkiai laimi šį setą rezultatu - 25:13 (1:0).

Antrajame sete daug kas nepasikeitė, "Marito" ir toliau nuo padavimo linijos rinko taškus, o "LSMU" kaip klydo taip ir toliau klydo, tačiau turėjo šiek tiek daugiau sekmės puldami. Deja, to nepakako ir "Marito" vėl gerai puldami nesunkiai laimėjo setą rezultatu - 25:16 (2:0).

Trečiajame sete "LSMU" atrodė jau pasidavė ir laukė varžybų pabaigos. O "Marito" smaginosi ir stipriais smūgiais rinko taškus vieną po kito, jų padavimai buvo stiprūs, užtvaros tvirtos ir smūgiai užtikrinti. "LSMU" nesugebėjo pasipriešinti aukštesnio meistriškumo varžovams ir pralaimėjo setą ir varžybas rezultatu - 3:0 (25:13).

Puslapis peržiūrėtas: 4700

Komentarai