Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KIILTO vs DSK Kaunas (3:2)

Tik po atkaklios kovos "KIILTO" nugalėjo DSK "Kaunas" ekipą (VIDEO)

Tik po atkaklios kovos "KIILTO" nugalėjo DSK "Kaunas" ekipą (VIDEO)

 Pirmadienio vakarą KMPM sporto salėje įvyko B lygos pirmenybių rungtynės, kuriose susitiko "KIILTO" (šeimininkai) ir DSK "Kaunas" ( svečiai). Nuo pat pirmojo seto tarp ekipų vyko taškas į tašką kova ir nė viena komanda nebuvo įgijus didesnio pranašumo. Vis dėlto, lemiamame sete "KIILTO" užtikrinčiau sužaidė seto pabaigą ir iškovojo pergalę - 3:2.

Rungtynes sėkmingiau ir užtikrinčiau pradėjo DSK "Kaunas" komanda, kuri vienu žingsniu buvo priekyje ( 8:13), tačiau nesulaikomai žaidęs D.Baltrušaičio ir Š.Bartkaus duetas padėjo "KIILTO" ekipai panaikinti skirtumą, bet ir leido įgyti dviejų taškų pranašumą ( 19:17). Šeimininkai išlaikė iniciatyvą savose rankose ir laimėjo pirmąjį setą- 25:22 ( 1:0).

Antrajame sete toliau užvirė atkakli kova, tačiau pirmieji spurtą sukūrė DSK "Kaunas", kuri įgijo nežymų pranašumą. "KIILTO" greitai panaikino skirtumą ir toliau tarp ekpų virė kova ( 14:15). Šeimininkai pradėjo klysti , o tuo pasinaudoję svečiai atitrūko nuo varžovų ir išlaikė persvarą iki seto pabaigos - 21:25 (1:1).

Trečiajame sete toliau komandos žaidė taškas į tašką ir nė viena neįrodė didesnio savo pranašumo ( 14:16), tačiau "KIILTO" pademonstravo didesnį kovingumą ir meistriškumą, kur laimėjo atkarpą 7:2 ir įgijo minimalų pranašumą ( 22:21). "KIILTO" toliau žaidė lyg ant bangos ir nepaleido seto pergalės iš savo rankų - 25:22 ( 2:1). 

Ketvirtajame sete toliau kartojosi tas pats scenarijus ir seto nugalėjotas buvo aiškinamsis seto pabaigoje (21:21). Komandos apsikeitė taikliomis atakomis, tačiau DSK "Kaunas" dėka Luko Talmanto tiksliai smūgiais palaužė varžovus ir svečiai sugebėjo išlyginti serijų rezultatą - 24:26 (2:2).

Lemiame sete nuo pradžių "KIILTO" užtikrinčiau žaidė ir įgijo nežymų pranašumą (8:6). Šeimininkai nepaleido iniciatyvos iš savų rankų ir didelių pastangų bei noro šventė pergalę šios dienos rungtynėse - 15:12 (3:2)

Po laimėtų rungtynių "KIILTO" ekipos treneris, D.Baltrušaitis, kalbėjo:" Norėjosi, kad mūsų atsarginiai šiandien daugiau pasižaistų, bet neišėjo. Įtemptos rungtynės buvo. Visada lygiavertė komanda ir geras priešininkas. Visada malonu žaisti prieš juos. Su jais ir augame tinklinyje kartu. Gera kova buvo. Taškas į tašką kova."

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Puslapis peržiūrėtas: 19368

Komentarai