Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: JTK Dobilas vs Tinklida (2:3)

Po įtemptos kovos JTK „Dobilas“ nusileido „Tinklidai“ (VIDEO)

 Vasario 1 d. 18.00 val. Jonavos kūno kultūros ir sporto centro salėje susitiko šeimininkai Jonavos tinklinio klubas „Dobilas“ ir svečiai „Tinklida“. Nors kova buvo apylygė ir sunku buvo spėti, kuri komanda vis dėlto laimės, pergalę iškovojo svečių komanda rezultatu 3:2.

Pirmajame sete į priekį išsiveržė svečiai (5:1), tačiau neilgai trukus rezultatas išsilygino ir komandos žaidė panašiai. Seto pabaigoje šeimininkams pirmaujant 20:18, „Tinklidos“ žaidėjai  susikaupė bei puikaus jungiančiojo žaidėjo V. Kulakausko ir K. Gacevičiaus dėka iškovojo 5 taškus ir jau pirmavo (22:20). Tačiau JTK „Dobilas“ komanda atkovojo kamuolį ir pelnydama paskutinius taškus, užbaigė pirmąjį setą rezultatu 25:22.

Antrojo seto žaidimas priminė pirmąjį, tai viena tai kita komanda vis išsiverždavo į priekį, tačiau seto gale, kai svečiai pirmavo rezultatu 23:18, šeimininkų komanda sugebėjo pelnyti šešis taškus (24:23) ir privertė sunerimti „Tinklidos“ tinklininkus. Bet svečiai atkovojo kamuolį ir užbaigė setą 26:24.

Trečiame sete abi komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio, būta daug klaidų, bet taip pat puolėjams teko sunkus darbas, nes dauguma kamuolių žaidėjai sulaikydavo blokais. Seto gale šeimininkai stipriai išsiveržė į priekį (23:14), svečiai bandė kovoti ir rezultatą beveik sulygino, bet pergalę šiame sete išplėšė JTK „Dobilas“ komanda 25:21.

Ketvirtasis setas buvo visai kitoks, nei prieš tai trys, kur tikrai buvo sunku nusakyti, kuri komanda stipresnė. Čia akivaizdžiai dominavo svečiai, puikus komandinis žaidimas ir šeimininkų nuovargis atnešė „Tinklidai“ pergalę rezultatu 25:11.

Penktame sete šeimininkai JTK „Dobilas“ vis dėlto nesugebėjo atsitiesti ir „Tinklida“ užtikrintai (15:8) išplėšė pergalę.

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Puslapis peržiūrėtas: 18257

Komentarai