Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas vs Dobilas (1:3)

„Dobilas“ nugalėjo prieš „KSM-Startas“ komandą

„Dobilas“ nugalėjo prieš „KSM-Startas“ komandą

Gruodžio 4d. 18:30val. Kauno sporto mokykloje "B'' lygos varžybose susitiko šeimininkai "KSM-Startas" ir svečiai "Dobilas" ekipos. Po 4 setu, pergalę pasiekė Jonavos "Dobilas" rezultatu 1:3. 

 Pirmasis setas prasidėjo ,,KSM-Starto" iniciatyva. Aikštelės šeimininkai  nieko nelaukę, pirmaisiais padavimais ir darydami rezultatyvias atakas ir rinko taškus (6:2). Svečiams sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. Tačiau susieme ,,Dobilo" vyrai apvertė viska aukštyn kojomis ir isiveržė į priekį.(9:18) Svečių ekipa iki seto pabaigos išlaikė savo pranašumą ir  ,,KSM-Startui" taškų skirtumo sumažinti nepavyko, rezultatu- 18:25 (1:0).

Antrajame sete vyko nuožmesnė kova. Po pirmojo seto pralaimėjimo ,,KSM-Starto" vaikinai buvo labiau susikaupę ir tiksliau mušė kamuolius. Abi ekipos rodė komandinius žaidimus ir žaidė taškas į tašką, ir atėjus pratesimui nebuvo imanoma nuspėti kuri komanda nugalės. Po nuožmios kovos setas atiteko šeimininkų ekipai , rezultatu - 29:27 (1:1).

Trečiojo seto padavimus pradėjo ,,Dobilas" ekipa. ,,KSM-Startas" pradėjo daryti daug klaidų ir svečiu ekipa rinko sau taškus (1:6). Tačiau po minutinės pertraukėlės grįže šeimininkai susikaupė ir iš eilės pelnė net 8 taškus. Po tokio sugrįžimo rezultatas išsilygino (9:9). Po tokio įvykio abi ekipos rinko ir veržėsi i prieki viena paskui kita , bet seto pabaigoje savo pranašuma parodžiusi svečių ekipa laimi seta , rezultatu - 23:25 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo įnirtingiausias. Nuo seto pradžios komados ėmė keistis taškais ir kovoti dėl kiekvieno kamuolio. Nebuvo galima nuspėti seto baigties, nes tiek ,,Dobilas", tiek ,,KSM-Startas" stipriais ir tiksliais mušimais rinko taškus. Seto metu svečiai nesunkiai statė sienas, taip laimėdami taškus ir setą.

Puslapis peržiūrėtas: 4854

Komentarai