Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Laumetris ‒ 2 (3:2)

,,LSMU“ nugalėjo ,,Laumetrį ‒ 2“

,,LSMU“ nugalėjo ,,Laumetrį ‒ 2“

Lapkričio 15d. 20:30 val. LSMU VA sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Dėl pergalės kovojo aikštelės šeimininkai ,,LSMU" ir svečiai ,,Laumetris - 2". Po permainingos penkių setų kovos pergale džiaugėsi ,,LSMU" vaikinai - 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis (8:8). Tačiau netrukus ,,LSMU" ėmė veržtis į priekį, vaikinai taškas po taško tolo nuo savo varžovų. Tuo tarpu ,,Laumetriui - 2" sekėsi sunkiau rengti rezultatyvias atakas, jie darė daugiau klaidų. Setas baigėsi ,,LSMU" naudai - 25:16 (1:0).

Antrajame sete vyko visiškai lygi kova. Jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pat pasivydavo. Komandų jėgos buvo lygios, abi kiek įmanydamos stengėsi dėl kiekvieno taško, ir tik pačioje seto pabaigoje, didesnę jėgą parodė ,,LSMU" - 25:21 (2:0).

Trečiasis setas buvo labai panašus kaip ir antrasis, tik šiame sete baigtis buvo kiek kitokia. Nuo pradžios vyko apylygė kova, eipos rengė rezultatyvias atakas, vieni kitiems statė sienas ir taškas po taško ėjo seto pabaigos link. Vis gi, šiame sete didesnę jėgą pademonstravo ,,Laumetris - 2" - jie išplėšė seto pergalę - 23:25 (2:1).

Jau nuo ketvirtojo seto pradžios, ,,Laumetris" į aikštelę žengė užsidegę noru laimėti. Nuo pirmųjų taškų,ž paliko savo varžovus už savo nugarų ir įgave pranašumą (8:12; 17:22) jo nepaleido iki seto pabaigos ir įrodė, jog šiandien kova nebus lengva - 17:25 (2:2).

Penktajame sete abi komandos žaidė susikaupusios, kiekvienas taškas buvo labai svarbus. Susitiko komandos lygiomis jėgomis, todėl iki seto pabaigos nebuvo aišku, kam atiteks pergalė. Visgi, fortūna šiandien buvo ,,LSMU" pusėje, rezultatu 15:11 (3:2), jie iškovojo pergalę prieš savo varžovus.

Puslapis peržiūrėtas: 5558

Komentarai