Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs LSU – 22 (3:1)

,,Tinklo inžinerija“ iškovoja pergalę prieš ,,LSU ‒ 22“ ekipą

,,Tinklo inžinerija“ iškovoja pergalę prieš ,,LSU ‒ 22“ ekipą

Gruodžio 4d. 20:40 val. Jono Žemaičio - Vytauto mokykloje įvyko B lygos rungtynės. AIkštelėje susitiko ,,Tinklo inžinerija" (šeiminikai) ir ,,LSU - 22" (svečiai). Po keturių setų kovos nugalėjo ,,Tinklo inžinerija" - 3:1 (25:17; 25:18; 14:25; 25:15).

Pirmajame sete, nuo pirmojo taško užvirė arši kova, komanods ėmė žaisti taškas į tašką ir iki seto vidurio vyko lygi kova. Tuomet į priekį ėmė veržtis ,,Tinklo inžinerija", kuri tiksliomis atakomis rinko taškus. Taip pat šeimininkai statydami sienas puikiai gynėsi nuo varžovų, kai tuo metu ,,LSU - 22" ekipai sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. Setas baigėsi šeimininkų pergale - 25:17 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo labai panaši į pirmojo. Tačiau netrukus vėl taškas po taško, lyderių pozicijos ėmėsi ,,Tinklo inžinerija" (14:9; 16:12). Abi komandos atakavo vis rinkdamos taškus, tačiau seto metu ,,LSU - 22" komandai stigo jėgų kamuolių priėmime, jie darė dvigubai daugiau klaidų nei varžovai, todėl setas buvo užbaigtas ,,Tinklo inžinerijos" pranašumu - 25:18 (2:0).

Trečiajame sete žaidimas pakrypo visiškai kita linkme. Nuo pirmųjų taškų ,,LSU - 22" suėmė save į rankas ir taikliai atakuodami varžovus išsiveržė į priekį (0:9). ,,Tinklo inžinerija" prarado savąjį žaidimą ir neįstengė apsiginti nuo varžovų. Jiems sunkiai sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime - savo jėgomis pelnė tik penkis taškus. Na, o aikštelės svečiai ir toliau nenuleido rankų ir taikliais mušimais užbaigė setą savo pergale - 14:25 (2:1).

Ketvirtajame sete ,,Tinklo inžinerija" vėl suėmė save į rankas ir nuo seto pradžios ėmė atakuoti varžovus (10:3; 16:13). Įgiję taškų pranašumą jo nepaleido iki seto pabaigos, ir nors ,,LSU - 22" ekipa nesėdėjo rankų sudėjusi, šiandien pasipriešinti savo varžovams nepavyko. Aikštelės šeimininkai setą užbaigė aštuonių taškų spurtu - 25:15 (3:1).

,,Tinklo inžinerijos" kapitonas T.Vyšniauskas komentavo: Nepaprastai džiaugiuosi svarbia pergale, kuri leis mums išsaugoti pirmąją vietą grupėje iki pirmo rato pabaigos. Šiandien aikštelėje labai trūko Jaro ir liberų Roko bei Vadimo. 1-2 ir 4 setuose sugebėjome sužaisti gan stabiliai, nors rezultatas greičiausiai nebūtų toks palankus, jei priešininkai patys nebūtų taip dosniai dalinę taškų. Sekantį etapą savo komandai linkiu mažiau traumų ir ligų, truputuką pasitreniravę ir dar sumažinę klaidų skaičių tikimės kabintis į medalius 😉"

Puslapis peržiūrėtas: 4961

Komentarai