Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja & TOP sport vs Tinklida (3:1)

"Sporto fėja & TOP sport" trinktelėjo durimis ir įrodė pranašumą prieš "Tinklida" komandą. (VIDEO)

"Sporto fėja & TOP sport" trinktelėjo durimis ir įrodė pranašumą prieš "Tinklida" komandą. (VIDEO)

 Vasario 18d., 19:30 val., Kauno SRC sporto salėje varžėsi šeimininkai "Sporto fėja & TOP sport" prieš svečius "Tinklida". Atkaklioje dvikovoje vis dėl to pergale džiaugėsi šeimininkai, kurie po keturių setų įrodė savo pranašumą ir laimėjo varžybas 3-1. 

Pirmojo seto pradžią įspūdingai pradėjo šeimininkai. Įsiveržę į priekį (8:2) nemažino apsukų ir toliau sėkmingai rinko taškus. Svečiai atsigavo tik setui einant į pabaigą, sugebėjo sumažinti deficitą iki 2 taškų, tačiau salėje susirinkusių žiūrovų palaikomi "Sporto fėja & TOP sport" tinklininkai neišleido pergalės iš rankų ir laimėjo pirmąjį setą rezultatu 25:20.

Pamatę savo klaidas, sėkmingiau antrąją varžybų dalį pradėjo "Tinklida". Ypač pastebimas aspektas buvo toks, jog nebuvo šiame sete vieno ar dviejų lyderių šioje komandoje, o naudingi buvo visi. Komandiškai sužaidę antrąją rungtynių dalį svečiai įrodė, jog gali varžytis su priešininkais. Antrasis setas baigėsi rezultatu 21:25.

Trečiajame sete ir vėl viskas apsivertė aukštyn kojomis, "Sporto fėja & TOP sport" nuo pat pradžių diktavo sąlygas ir savo sėkmingu tiek puolimu, tiek gynyba, privertė varžovus surinkti tik 15 taškų per setą. Ypač sėkmingas duetas šioje varžybų dalyje buvo G.Lekavičius ir R.Vaičys, kurie padėjo šeimininkams laimėti setą rezultatu 25:15.

Ketvirtojoje rungtynių dalyje neturėdami kur trauktis "Tinklida" tinklininkai atidavė visas jėgas ir kovėsi iš paskutiniųjų, kas davė vaisių, bet neilgam. "Sporto fėja & TOP sport" seto pradžioje atsilikinėdami 5 taškų skirtumu nedelsiant jį ištirpdino ir įsiveržė į priekį. Svečių prašytos petraukėlės nuo pralaimėjimo neišgelbėjo, o švieslentėje rodomi skaičiai 25:23 džiugino "Sporto fėja & TOP sport" komandą.

Po rungtynių nugalėtojų komandos atstovas sakė:

"...Labai džiaugiamės nugalėję aukščiau turnyrinėje lentelėje esančią komandą, kurios vadovybė labai prieštaravo prieš mūsų bandytą inicijuoti atkrintamųjų sistemą, kad į sekantį etapą patektų 6 komandos, o ne 4, ir sukėlė vos ne revoliuciją lygoje, nors ta keturių komandų atkrintamųjų sistema buvo aptarta prieš pirmenybes susirinkimo metu, aplamai dar net nežinant galutinio komandų skaičiaus ir tai net negalima pavadinti nuostatų keitimu atsižvelgus į šias aplinkybes.
Šiaip manau, kad ši pergalė tik dar kartą įrodo, kokios galėjo būti dar įdomesnės ir nenuspėjamos atkrintamosios varžybos. Bet yra kaip yra. Mūsų komanda įrodė kad pogrupyje aiškių favoritų kaip ir nėra, na nebent Raudondvaris, kuris manau kiek pranašesnis, negu likusios komandos ir aš šią komandą matau finale.
Pogrupyje bet kuri komanda gali nugalėti savo varžovę. Na o dabar mūsų tikslas yra pakovoti dėl Iššūkio taurės, kurioje taip pat manau nebus lengva, komandų pajėgumai kaip niekad apylygiai, nors šioje taurėje matau favoritus tai pernai metų C lygos nugalėtojai KCSM – Lemora, kurie kaip nekeista net nepateko į pagrindines atkrintamąsias. Tai dar kartą tik įrodo 6 komandų atkrintamųjų pranašumą pries keturias komandas..."

Rungtynių video. I setas.

Puslapis peržiūrėtas: 19260

Komentarai