Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Tinklo inžinerija (3:2)

,,Nutpa“ išplėšė pergalę prieš ,,Tinklo inžineriją“

,,Nutpa“ išplėšė pergalę prieš ,,Tinklo inžineriją“

Gruodžio 2d. 15 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Nutpa" (šeimininkai) ir ,,Tinklo inžinerija" (svečiai). Po permainingos penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,Nutpa" ekipa - 3:2 (17:25; 20:25; 25:22; 25:20; 15:13).

Pirmasis setas buvo palankesnis ,,Tinklo inžinerijai" (2:7; 7:14). Aikštelės svečiai nieko nelaukdami rengė rezultatyvias atakas ir taškas po taško ėjo į priekį. ,,Nutpa" ekipai sekėsi sunkiau, jie taip pat atakavo, tačiau neretai ,,Tinklo inžinerija" jų kamuolius atremdavo. Todėl iki seto pabaigos aikštelės šeimininkams nepavyko pasivyti varžovų, pirmąjį setą savo pergale užbaigė ,,Tinklo inžinerija" - 17:25 (0:10).

Antrajame sete vyko banguotas žaidimas. Seto pradžioje iniciatyvos ėmėsi ,,Nutpa" ekipa (6:3), tačiau netrukus ,,Tinklo inžinerija" davė atsaką varžovams ir išlygino rezultatą. Tuomet iki aštuoniolikto taško (18:18) vyko žaidimas taškas į tašką, komandos atakavo viena kitą, statė sienas. Visgi, seto pabaigoje ,,Nutpa" nesusitvarkė priėmime ir paskutinius seto taškus pelnė ,,Tinklo inžinerija" - 20:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje šiek tiek geriau sekėsi ,,Tinklo inžinerijai" (6:11). Tačiau tai truko neilgai, nes ,,Nutpa" išlygino rezultatą ir parodė, jog šiandien pergalės lengvai neatiduos. Aikštelės svečiai ėmė klysti ir prarado savąjį žaidimą, o tuo naudodamiesi priešininkai iškovojo trečiojo seto pergalę - 25:22 (1:2).

Jau nuo ketvirtojo seto pradžios užvirė arši kova. Vyko žaidimas taškas į tašką. Tiek ,,Nutpa", tiek ,,Tinklo inžinerija" rodė komandinius žaidimus ir rezultatyviai mušė kamuolius į varžovų aikštelės puses. Visgi, ,,Tinklo inžinerija" ėmė klysti, seto metu padarė dvigubai daugiau klaidų nei varžovai. Todėl paskutinius seto taškus pasiėmė ,,Nutpa" ir išlyginę rezultatą iškovojo seto pergalę - 25:20 (2:2).

Penktojo seto pradžioje sėkmė šypsojosi ,,Tinklo inžinerijai" (3:6; 5:10). Ekipos atkakliai kovojo dėl kiekvieno kamuolio, kiekvienas taškas buvo labai svarbus. ,,Tinklo inžinerija" išlaikė savo pranašumą iki seto pabaigos (9:13) ir kai pergalė buvo ranka pasiekiama, ,,Nutpa" sujaukė viskas kortas ir spurtuodami šešių taškų atkarpa išplėšė pergalę - 15:13 (3:2).

 Po rungtynių ,,Tinklo inžinerijos" kapitonas T.Vyšniauskas komentavo: ,,Galėčiau iki vakaro vardinti priežastis, dėl kurių pralaimėjom, bet manau pagrindinės: per anksti patikėjom pergale. Trečiam sete subyrėjo mūsų priėmimas, pralaimėjimas lieka ant mano sąžinės ir dėl begalės labai prastų sprendimų. Sveikinu priešininkus." O ,,Nutpa" kapitonas N.Baltrukonis teigė: ,,Manau šiandien mums pasisekė, ko gero iki šiandien neturėjom tokių stiprių varžovų. Labai džiaugiamės pergale."

 

 

 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4687

Komentarai