Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs NUTPA (3:2)

Po įtemptų varžybų, pergalę pelnė ,,Vitameda'' prieš ,,Nutpa'' ekipą

Po įtemptų varžybų, pergalę pelnė ,,Vitameda'' prieš ,,Nutpa'' ekipą

Lapkričio 8 dieną, RIO Arenoje vyko ,,Vitamedos'' (šeimininkai) ir ,,Nutpa'' (svečiai) komandų dvikova. Po atkaklių varžybų namų komandai, nors ir sunkiai, tačiau pavyko išplėšti pergalę rezultatu 3:2.

Pirmą kartą šiame sezone susitikusios komandos rungtynėse, pirmame sete palaipsniui įsižaidė. Kiek geriau sekėsi įsilieti į žaidimą ,,Vitamedos'' ekipai. Pirmosiomis žaidimo minutėmis komandos mainėsi taškais, tačiau įpusėjus šeimininkai veržėsi į priekį. ,,Nutpa'' žaidėjai stengėsi blokuoti varžovų atakas, bet komandai nepavyko sumažinti klaidų skaičiau ir pirmoji pergalė teko salės šeimininkams, rezultatu 25:20.

Antrame sete komandos daugiau žaidė taškų atkarpomis. Po išloštos pergalės, šeimininkai neatsipalaidavo ir toliau veržėsi pirmyn. Nors ir komanda nebuvo pilnos sudėties, trūko pagrindinio kėlėjo, nepaisant to, tinklininkams sekėsi gan neblogai. S. Janušausko ir L. Dimavičiaus duetas tvirtais smūgiais negailestingai atakavo ,,Nutpa'' ekipą. Pastarosios komandos žaidėjai A. Laučius kartu su N. Baltrukoniu bandė atsakyti tuo pačiu, bet ,,Vitamedai'' blokuotais mušimais pavyko atlaikyti varžovų atakas. Tad dar viena seto pergalė priklausė ,,Vitamedai'' - 25:17.

Trečiasis setas užsitęsė ilgiau nei įprastai. ,,Vitameda'' pajutusi galimos pergalės skonį, nei akimirkai nepaleido priešininkų iš akių. Abi komandos žaidė taškas į tašką iki pat lemiamos akimirkos. Tiesa, šį kart ,,Vitameda'' daugiau klydo atlikdama netikslias atakas - kamuolys dažnai nuskriedavo į užribį. O setui einant į pabaigą, nors ir pasitraukus iš žaidimo R. Vilkui dėl patirtos traumos, komanda stengėsi išlikti budri iki galo. Visgi, šį kart lemiami taškai priklausė ,,Nutpa'' ekipai, kuri užbaigė kėlinį rezultatu 29:31.

,,Nutpa'' po laimėto seto, ketvirtajame žaidė dar intensyviau. Puikiomis atakomis bandė sutrikdyti varžovus, tačiau ,,Vitameda'' nenusileido viso žaidimo metu ir bandė įsiveržti į priekį, bet svečių komanda nuolat pora taškų  buvo priekyje. Paskutiniai du taškai taip pat jiems priklausė. ,,Nutpa'' ekipai pavyko išlyginti setų rezultatus 2 - 2 ir užbaigti ketvirtą kėlinį 23:25.

Penktajam setu beprasidedant, ,,Vitameda'' į aikštelę įžengė nusiteikusi laimėti. Komanda ženkliai spurtavo (rez.: 4:1; 8:3), o apsimainius salės pusėmis ,,Nutpa'' stengėsi rezultatyviai atakuoti varžovus, tačiau ,,Vitamedos'' statomos sienos buvo nenugalimos. Šio vakaro varžybų pergalė priklausė šeimininkams - 3 - 2. Seto baigtis 15:9.

Puslapis peržiūrėtas: 5785

Komentarai