Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (0:3)

Kazlų Rūdos „Jotvingis“ iškovojo pergalę prieš „Sporto fėja“.

Kazlų Rūdos „Jotvingis“ iškovojo pergalę prieš „Sporto fėja“.

C lygos varžybose susitko šeimininkai "Sporto fėja" ir svečiai Kazlų Rūdos "Jotvingis", po trijų setų paaiškėjo, kad svečiai buvo stipresni.

Pirmajame sete svečių komandos puolimas buvo sunkiai sustabdomas, jie nesunkiai rinko taškus, tačiau dažnai klydo, kas leido "Sporto fėjai" juos prisivyti ir vos dar nelaimėti seto. Tačiau Kazlų Rūdos "Jotvingis" susikaupė ir gerai sužaidė paskutiniuosius taškus laimėdami setą rezultatu - 22:25 (0:1).

Antrajame sete žaidimas buvo labai panašus į pirmajį, visą setą pirmavo ir geriau atrodė svečių komanda, bet "Sporto fėja" demonstravo gera kova ir gražią gynyba, tai vis lipdami priešininkų komandai ant kulnų. Deja lemiamais taškais jiems vis pritrukdavo tikslumos ir "Spoto fėja" pralaimėjo ir antrajį setą rezultatu - 22:25 (0:2).

Trečiajame sete jau Kazlų Rūdos tinklininkai demonstravo didesnį dominavimą aikštelėje, jų puolimas buvo sunkiai stabdomas ir gera gynyba leido jiems šiame sete išlaikyti didelią persvarą iki pat seto galo ir nesunkiai laimėti setą ir šias varžybas rezultatu - 20:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 2497

Komentarai