Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Vitameda (1:3)

„Vitameda“ nugalėjo „LSMU“.

„Vitameda“ nugalėjo „LSMU“.

Gruodžio 17 dieną įvyko pirmosios "C" lygos varžybos. Susitiko šeimininkai "LSMU" ir svečiai "Vitameda", po keturių setų kovos nugalėjo "Vitameda".

Pirmajame sete "Vitamedos" puolimas buvo neįveikiamas, Darius Baltrušaitis vertė visus keliamus kamuolius taškais, o  Raimundas Pocius statė vieną po kitą nuostabias užtvaras taip rinkdamas komandai lengvus taškus. "LSMU" nesusitvarkė su priešininkų žaidimu šiame sete ir pralaimėjo rezultatu - 18:25 (0:1).

Antrajame sete "LSMU" pradėjo rodyti daug geresnį puolimą, kas leido žaidimui išsilyginti. Vienu metu "LSMU" laiminėjo rezultatu - 17:11, tačiau per didelis klaidų skaičius leido "Vitamedai" spurtuoti ir rezultatą išlyginti, o atėjus svarbiausiems taškams, patirtis padarė savo ir "Vitameda" iškovojo pergalę rezultatu - 23:25 (0:2).

Trečiajame sete "LSMU" nuo pat seto pradžios nebuvo nusiteikė juokauti ir perimė žaidimo eigą į savo rankas. "Vitameda" labai strigo puolime, daug klydo, o tuo tarpu "LSMU" užsivedė smaginosi aikštelėje ir nepaliko daug vilčių savo priešininkams šiame sete laimėdami jį rezultatu - 25:16 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo pats įtemptčiausias, abi komandos kovojo taškas į tašką, didžiają seto dalį pirmavo "LSMU", kurie demonstravo labai pavyzdingą puolimą ir gražia gynyba. Tačiau niekuo neatsiliko ir "Vitameda" jie puikiai dirbo bloke ir rinko taškus staigiais smūgiais. Užvirė  arši kova ir visgi, seto pabaigoje vėl nugalėjo patirtis, "Vitameda" sugebėjo palaužti "LSMU" - rezultatu - 24:26 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 3850

Komentarai