Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Topsport Lietuvos vyrų tinklinio čempionato I lygos starte ‒ įnirtingos kovos

Topsport Lietuvos vyrų tinklinio čempionato I lygos starte ‒ įnirtingos kovos

 Čempionato startas įvyko Klaipėdoje, kur Klaipėdos Universitetas (0/1) priėmė svečius iš Alytaus  „Dzūkija - SRC - Berner" (1/0) tinklininkus. Permainingose rungtynėse svečiai iš Dzūkijos rezultatu -  1:3 (20:25, 22:25, 27:25, 22:25) įveikė Klaipėdos universiteto komandą ir įsirašė pirmą pergalę naujame sezone.

Mūsų komandą papildė nemažai naujų žaidėjų, todėl vaikinams buvo gana sudėtinga suprasti vienas kitą. Reikia laiko, kad nauji žaidėjai tinkamai įsilietų į komandos žaidimą. Tikiuosi su laiku žaidimas gerės, o su geresniu žaidimu ateis ir pergalės" - teigė, Klaipėdos universiteto komandos trenerė Oksana Jolkina. 

Alytaus komandos treneris Mantas Dudavičius po rungtynių džiaugėsi pergale, prasitarė, kad jau ruošiasi kito savaitgalio išvykom į Kelmę ir Kauną, tačiau pergalingo rezultato per daug nesureikšmino. - Pasipildėme dviem legioneriais iš Baltarusijos, kurie į komandos žaidimą atnešė šiek tiek įvairovės. Atrodo, kad esame teisingame kelyje, nes komanda yra gerame emociniame užtaise. Pačios rungtynės buvo su daug techninio broko, bandysim spręsti ir taisyti klaidas." 

Šiek tiek vėliau prasidėjo rungtynės Kelmėje, kur Kelmės ,,Kelmė" (1/0) priėme svečius iš Kauno Rio Startas 2 (0/2) komandą. Nors pirmuosiuose dvejuose setuose dominavo Kauno komanda, tačiau labiau patyrę kelmiškiai sugebėjo sugrįžti į rungtynes bei perimti žaidimo kontrolę ir šventė pergalę rezultatu - 3:2 (20:25, 21:25, 25:20, 25:23, 15:3) 

Pirmiausiai tai noriu padėkoti taip gausiai susirinkusiems sirgaliams, kurie sukūrė nuostabią atmosferą. Esu patenkintas rezultatu, nes iškovojome pergalę. Labai džiaugiuosi jaunimu, kuriems suteikiame savajį šansą. Šio sezono vizija - auginti jaunimą. Tad visas reguliarusis sezonas bus daugiau eksperimentinis, pajungiant vieną, kitą patyrusį žaidėją. Tikiuosi, kad atkrintamųjų metui rasime tinkamiausią ir pajėgiausią sudėtį, kurioje bus ir jaunimo." - savo mintimis dalinosi kelmiškių treneris Arnoldas Barauskis.

Kauno Rio Startas2 komandos trenerio Roberto Nekrašo mintys po pirmųjų sezono rungtynių.  „Rungtynes pradėjome taip, kaip ir turėjome jas pradėti prieš Kelmės komandą. Pirmuosius du setus žaidėme tvarkingai gynyboje ir užtvaroje, mažai klydome, kas leido kontroliuoti žaidimą. Trečiajame sete pradėjome klysti, įsivėlėme į jiems patogų žaidimą. Mano komanda labai jauna, tad žaidėjams buvo sunku psichologiškai tiek prieš labiau patyrusius Kelmės žaidėjus, tiek prieš puikius Kelmės sirgalius, kurie turėjo įtakos komandų žaidimui. Sakyčiau, kad ketvirtajį ir penktajį setus pralaimėjome psichologiškai. Bet kokiu atveju, labai džiaugiuosi vyrukų noru dirbti ir tobulėti, tad tikiu, jog greitu metu pavyks iškovoti pergalių"  

Pirmadienį įvyko susitikimas tarp dviejų Kauno komandų, kur Kauno ,,Marito" (1/0) priėmė Kauno Rio Startas2 (0/2) komandą. 

Penkių setų trileryje rezultatu - 3:2 (20:25, 25:18, 25:11, 23:25, 15:7) stipresni buvo aikštės šeimininkai - ,,Marito" tinklininkai.

Ilgametis  „Marito" komandos treneris Voldemaras Lauraitis džiaugėsi sėkmingu startu naujajame sezone.  „Komanda į aikštę išėjo susikoncentravusi. Manau, kad sužaidėm tikrai labai geras rungtynes. Yra taisytinų dalykų, tačiau, svarbiausia pergalė.

Rio Startas2 trenerio Roberto Nekrašo mintys. „Mano komandos žaidėjai yra labai jauni, kai kuriems tai išvis debiutas tokio lygio varžybose. Žinoma, viskas priklauso nuo mūsų pačių, tačiau kolkas darom per daug neišprovokuotų klaidų, o varžovai tuo pasinaudoja. Džiaugiuosi tuo, kad ant suolo sėdintys žaidėjai yra tokio pat lygio, kaip ir startinio šešeto" 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 6649