Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Važiuojam Džesika vs Pervesk.lt (3:2)

Važiuojam Džesika pergalė prieš Pervesk.lt

Važiuojam Džesika pergalė prieš Pervesk.lt

Š. m. gruodžio 16d., „Žalių“ D lygos rungtynėse, vykusiose Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje Važiuojam Džesika įveikė Pervesk.lt komandą, rezultatu 3:2.

Abi komandos jaunos, perspektyvios ir vertos viena kitos. Reginys buvo gražus, nenuspėjamas, stebino puiki ir greita tinklininkų reakcija. Pradžia gana rami: šeimininkai nuo pirmų taškų išsiveržia į priekį ir savo pozicijos nepraranda. Seto pabaiga 25:17 (1:0).

Antrame sete įtampa augo. Nei viena pusė neketino pasiduoti ir atkakliai kovojo iki galo. Šešiais taškais išsiveržusią (20:14) Važiuojam Džesika ekipą varžovai sugebėjo pasivyti ir aplenkti septynių taškų šūviu. Seto pabaiga 23:25 (1:1).

Lygiosios. Trečiame sete oponentai ėjo taškas į tašką, tačiau pabaigoje Pervesk.lt suklupo ir padovanojo 11 taškų bei pergalę šeimininkams. Seto pabaiga 25:18 (2:1).

Ketvirtame sete įtampa tik augo. Varžovų jėgos lygios, tad taškų skirtumą nulėmė menkiausios klaidos. Visgi sėkmė nusišypsojo svečiams. Seto pabaiga 22:25 (2:2).

Finišo tiesiojoje, penktame sete, gana greitai į priekį išsiveržė Važiuojam Džesika ir įrodė savo pranašumą. Seto pabaiga 15:7 (3:2).

 

Pakalbintas nugalėtojų ekipos kapitonas E. Miklovas (nr.5) džiaugėsi: „Smagios rungtynės. Labai stipri komanda. Turbūt stipriausia, su kuria esame žaidę.“

Puslapis peržiūrėtas: 4051

Komentarai