Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dainava vs Naktis (1:3)

,,Naktis“ įveikė ,,Dainavą“

,,Naktis“ įveikė ,,Dainavą“

Gruodžio 2 dieną, 16:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „D“ lygos varžybos.  Susitiko šeimininkai „Dainava“ ir svečiai „Naktis“. Po keturių setų kovos savo pranašumą įrodė komanda „Naktis“ 1:3 (25:23; 9:25; 13:25; 16:25).

Pirmajame sete geriau atrodė „Dainava“. Jie darė labai mažai klaidų ir nesunkiai rengė rezultatyvias atakas. Nors priešininkų komanda labai gerai puolė jiems šiame sete koja pakišo per didelis klaidų skaičius. Šį setą laimėjo komanda „Naktis“ rezultatu – 25:23 (1:0).

Antrajame sete žaidimas visiškai pasikeitė, komandos „Naktis“ puolimas buvo nesustabdomas. „Dainava“ nerodė kovos gynyboje taip pat strigo ir puolime. Jie per šį setą savo jėgomis surinko vos tris taškus. „Naktis“ laimėjo rezultatu – 9:25 (1:1).

Trečiasis setas nuo antrojo nedaug skyrėsi, „Dainava“ toliau dažnai klydo ir strigo puolime. Tuo tarpu, komandos „Naktis“ žaidėjai smaginosi puolime, rengdami vieną po kita rezultatyvias atakas. Šį setą taip pat laimėjo „Naktis“ rezultatu – 13:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje žaidimas atrodė apylygis, tačiau setui įpusėjus „Naktis“ surengė 11 taškų spurtą ir įsiveržė stipriai į priekį. „Dainava“ dar bandė vytis, tačiau svečių komanda savo smūgiais priešininkams vilčių nepaliko ir laimėjo varžybas rezultatu – 16:25 (1:3).

Po rungtynių kalbintas ,,Naktis" kapitonas Edmundas Šimoniūtis komentavo: ,,Varžovai suklydo daugiau nei mes laimėjom. Po pirmo seto jie labai atsipalaidavo, o mes pajautėm žaidimo ritmą ir tai ko gero buvo faktorius, kodėl persivertėm į priekį."
 

Puslapis peržiūrėtas: 5080

Komentarai