Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Pavasario taurė „Žalioms“ moterų tinklinio komandoms! Kviečiame registruotis!

Pavasario taurė „Žalioms“ moterų tinklinio komandoms! Kviečiame registruotis!

Lyga sulaukė pasiūlymų iš Dailiosios lyties atstovių kad būtų surengtas specialus, tik pradedančiomios skirtas tinklinio turnyras. Apsvarčius visus už ir prieš nuspręsta: o kodėl gi ne? :)

Todėl skubame pranešti gerą naujieną "Žaliosioms" tinklininkėms. Specialiai Jums bus organizuojamas pavasarinis tinklinio turnyras. Jus turėsite galimybę pajausti oficialių tinklinio rungtynių "skonį" ir atmosferą, Jums teisėjaus teisėjai, bus vedama statistika, daromi foto reportažai.

Taigi jei esate tinklinyje dar gana "žalios" ir pradedančios treniruotis tinklininkės tačiau reguliariai tai darote ar renkatės su draugėmis pasižaisti tinklinį, surinkite bendramintes ir registruokite komandą. Drąsiai ryžkitės žengti šį pirmąjį žingsnį, negalvodamos kad kažkas nepasiseks ar pan. Lyga į visas problemas pažvelgs tolerantiškai ir pagelbės įvairiose situacijose jei tik reikės pagalbos ar patarimų. 

Registracija bus vykdoma iki balandžio 30 dienos, o turnyras vyks gegužės mėnesį. Komandos neturinčios sporto salės žais lygos paskirtoje salėje.Turnyras bus vykdomas jei susirinks bent 4 komandos.

Turnyro nuostatus ir registracijos anteką rasite ČIA

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 11065