Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs Cukrainis (3:0)

,,La Vita Volley'' atsilaikė prieš ,,Cukrainį''

,,La Vita Volley'' atsilaikė prieš ,,Cukrainį''

Lapkričio 6 dieną, RIO Arenoje įvyko merginų komandų varžybos - ,,La Vita Volley'' (namų komanda) prieš ,,Cukrainį'' (svečiai). Po trumpų, tačiau įtemptų varžybų, pergale mėgavosi namų komanda, rezultatu 3:0.

Pirmasis setas įsibėgėjo 0:5 rezultatu ,,Cukrainio'' naudai. Nuo pirmųjų minučių ace'ais ir atakomis užpulta ,,La Vita Volley'' komanda neleido ilgai varžovėms įsigalėti ir atsakė tuo pačiu (rez.: 3:6; 9:9). Jau šiame sete išryškėjo komandos lyderiai. Namų komandą vedė ir puikiai tvarkėsi gynyboje bei puolime G. Petronė ir S. Mačiulaitienė. O štai ,,Cukrainio'' sienas gynė L. Žlibinaitė bei S. Pluščiauskaitė. Tad susitikus lygiavertėms komandoms buvo sunku kovoti dėl taškų iki pat seto pabaigos, kadangi žaidimas vyko taškas į tašką (rez.: 19:19; 24:24; 26:26). Vigi, galiausiai lemiamus taškus pavyko iškovoti ,,La Vita Volley'' ir užbaigti kėlinį rezultatu 28:26.

Antrasis setas nebuvo toks sklandus kaip pirmasis. Tiek viena, tiek kita komanda darė daugiau klaidų ir atkakliai varžėsi dėl taškų. Šiame žaidime ,,Cukrainiui'' ir vėl nepavyko iškovoti pergalės, ,,La Vita Volley'' komandai susiklosčiusios aplinkybės buvo palankesnės. Seto baigtis 27:25.

Trečiame sete ,,Cukrainis'' dar pradžioje (rez.: 1:5; 5:9) bandė pakreipti šio vakaro rungtynes sau palankesne linkme, tačiau ,,La Vita Volley'' neketino prarasti jau turimą rezultatą, komanda susikaupė ir smarkiai įsiveržė į priekį (rez.: 6:9; 13:10). Namų komandai iki pat pabaigos pavyko išlaikyti nemažą taškų skirtumą ir užbaigti rungtynes rezultatu 25:17.

 

Puslapis peržiūrėtas: 5074

Komentarai