Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Sporto fėja (3:2)

KTML 2015/2016 metų sezono starte - Kauno kolegijos pergalė (VIDEO)

 Antradienį, rugsėjo 22 dieną, prasidėjo KTML 2015/2016 metų sezono startas. Pirmosiose rungtynėse susitiko "Kauno kolegija" ( šeimininkai) ir "Sporto fėja" (svečiai). Nuo pat rungtynių pradžios vyko atkakli kova tarp abiejų komandų ir permainingoje kovoje pergalė šventė "Kauno kolegija" - 3:2.

Rungtynes "Sporto fėja" pradėjo tik penkiese,tačiau  abi komandos dalino taškus varžovams klaidomis. Jautėsi, kad sezono pirmosios rungtynės yra ( 11:11). Pirmiejo susitvarkė su jauduliu "Kauno kolegija", kuri sugebėjo atitrūkti nuo varžovų ir įgyti saugų pranašumą, kurį išsaugojo iki rungtynių pabaigos - 25:19 ( 1:0).

Antrajame sete vyko 6x6 kova. Šeimininkai toliau žaidė pagavę žaidimo ritmą ir įgijo trijų taškų pranašumą ( 9:6). Vis dėlto, "Sporto fėja" atrado savo žaidimo stilių ir laimėjo atkarpą 7:0 ( 9:13). "Kauno kolegijai" sunkiai sekėsi prisivyti varžovus, o užtikrintai rungtyniavę svečiai išlygino setų rezultatą - 20:25 ( 1:1).

Trečiajame sete vėl prasidėjo kova taškas į tašką. "Kauno kolegija" pradėjo daryti "vaikiškas" klaidas, o tuo pasinaudoję svečiai atitrūko nuo varžovų ( 10:20). "Sporto fėja" patikėjo per anksti seto pergale ir varžovai pradėjo lipti ant kulnų, tačiau svečiai užtikrintai sužaidė paskutiniuosius seto taškus ir persvėrė rezultatą savo naudai - 20:25 ( 1:2).

Ketvirtajame sete vyko kova dėl kiekvieno aikštelės centimetro. Vis dėlto, "Kauno kolegija" puikiai sužaidė tiek gynyboje , tiek puolime, kur sugebėjo laimėti atkarpą 10:2 ( 20:15). "Sporto fėjai" dar bandė mažinti skirtumą, bet aikštelės šeimininkai nežadėjo taip lengvai paleisti seto pergalės ir išlygino rezultatą - 25:19 (2:2)

Lemiamame sete "Kauno kolegija" pradėjo labai užtikrintai ir visa galva pranašesni buvo už varžovus ( 11:2). "Sporto fėja" nesukūrė stebuklo ir turėjo pripažinti "Kauno kolegijos" pranašumą. Galutinis rezultatas - 15:5 ( 3:2)

Po laimėtų rungtynių "Kauno kolegijos" treneris, Š.Zarudnevas, teigė:" Šiandien pirmą kartą komanda susirinko po vasaros. Kaip pirmam kartui, tai rungtynes vertinu labai gerai." 

Rungtynių video - I setas

Puslapis peržiūrėtas: 40068

Komentarai