Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs Tinklida (1:3)

"ASU" nesugebėjo atlaikyti "Tinklidos" smūgių. (VIDEO)

 Vasario 24 dieną, 18:30 val., A.Stulginskio universiteto sporto salėje, susitiko "C" lygos komandos "ASU" (šeimininkai) ir "Tinklida" (svečiai). Rungtynių pradžioje "ASU" komanda turėjo daug vilčių, gausus sirgalių burys ir geros emocijos leido tikėtis taip reikalingos pergalės rezultatu 3:0, tačiau jau pirmojo seto metu visas jų viltis sužlugdė "Tinklidos" žaidėjai, kurie be gailesčio daužė šeimininkus net du setus ir tik vėliau sumažino savo tempą. Laimėję vos vieną paguodos setą "ASU" žaidėjai pralaimėjo susitikimą rezultatu 1:3.

Rungtynių pradžioje komandos apsikeitė sėkmingomis atakomis, bet esant lygiam rezultatui 7:7 visos "ASU" komandos viltys staiga sudužo. Šeimininkai pateko į duobę, praleido 6 taškus paeiliui ir tik tuomet paprašė pertraukėlės. Deja, jau buvo vėlu. "Tinklidos" žaidėjai jau buvo pajutę savo žaidimą ir dabar tiesiog žaibiškai tolo. Skirtumas seto pabaigoje buvo išties milžiniškas ir "Tinklida" į visus klausimus atsakė jau pirmojo seto metu, kurį laimėjo rezultatu 11:25.

Rungtynių video. I setas.

Antrame sete abiems komandoms jau nebuvo itin didelės motyvacijos, bet "ASU" žaidėjai atrodė visiškai palūžę. Tiesiog nesuprantamos klaidos lydėjo kone kiekvieną jų ataką ir "Tinklida" galėjo džiaugtis dideliu pranašumu (1:10). Tiesa, netrukus žaidimas tapo kiek lygesnis, abi komandos nusimetė emocinę naštą ir dabar žaidėjai atrodė kur kas labiau atsipalaidavę. "ASU" pralaimėjo ir šį kartą, bet skirtumas nebebuvo toks triuškinamas, setas baigėsi rezultatu 16:25.

Rungtynių video. II setas.

Atrodė, kad viskas pasibaigs trečiojo seto metu. "Tinklida" ir vėl sėkmingai startavo, jų pranašumas augo gana greitai ir vienu metu atrodė išties solidus (9:17). Bet ties šia akimirka svečiai visiškai sustojo. Žaidėjai jau patikėjo savo pergale, o "ASU" komanda pagaliau pademonstravo, jog gali laimėti. Galingai sužaista antroji seto dalis leido šeimininkams pasiekti paguodos pergalę. Setas baigės rezultatu 26:24.

Rungtynių video. III setas.

Lemiamas buvo ketvirtasis setas. Nors "ASU" komanda dabar kovėsi lygiai, bet pačiais svarbiausiais momentais "Tinklidos" žaidėjai buvo tikslesni. Svečiai įrodė, jog yra puikios sportinės formos ir sutvarkę visus formalumus laimėjo setą rezultatu 20:25.

Rungtynių video. IV setas.

"ASU": L.Kirchovas 13, R.Kerutis 11, S.Labanauskas 10, J.Gaučas 13 rez. perdavimų.

"Tinklida": A.Stelmokas 21, L.Talmantas 20, V.Andziulevičius 9, D.Stankevičius 17 rez. perdavimų.

Puslapis peržiūrėtas: 19318

Komentarai