Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs KTU (3:2)

Po sunkios kovos „La Vita Volley“ iveikė „KTU“ ekipa

Po sunkios kovos „La Vita Volley“ iveikė „KTU“ ekipa

 Gruodžio 11 dieną 18:15 val., dailiosios „A“ lygos varžybose susitiko aikštelės šeimininkai „La Vita Volley“ ir svečiai  „KTU“. Po penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,La Vita Volley" ekipa - 3:2 (25:19; 25:20; 14:25; 21:25; 15:13).

 

Pirmajame sete „La Vita Volley“ gerai padavinėjo kamuolius ir nuo servo linijos rinko lengvus taškus.Tačiau ,,KTU" merginos neatsileido ir žaidimas klostėsi tolygiai.Bet įgavę taškų pranašumą šeimininkai jo nepaleido iki seto pabaigos. O tuo metu „KTU“ priėmimas šlubavo ir jiems darėsi sunku užpulti, todėl šį setą laimėjo šeimininkai rezultatu – 25:19 (1:0).

Antrajame sete komandos žaidė apylygiai, „La Vita Volley“ demonstravo gera žaidimą gynyboj, kas atėjus lemiamiems taškams leido jiems tiksliau sužaisti. Nors „KTU“ nesėdėjo rankų sudėję ir dar bandė vytis, tačiau to padaryti nebespėjo ir pralaimėjo rezultatu – 25:20 (2:0).

Trečiajame sete „La Vita Volley“ atliko daug klaidų ir žaidimo kokybe suprastėjo. Tuo greitai pasinaudojo „KTU“ merginos ir stipriai išsiveržė į priekį, pelnydamos net dešimt taškų iš eilės, nors šeimininkų komanda dar bandė taisyti padėti, tačiau jau buvo per daug atsilikę ir pralaimėjo rezultatu – 14:25 (2:1).

Ketvirtajį setą komandos žaidė taškas į tašką iki seto galo rezultatas buvo apylygis. „KTU“ ketvirtą setą žaidė labai susikaupusios ir žaidimas vėl pasisuko jų naudai. Nors „La Vita Volley“ stipriai kovojo puolime ir bandė priešintis, tačiau  svečių komanda rodė pastovesnį žadimą ir sugebėjo laimėti rezultatu – 21:25(2:2).

Lemiamą, penktąjį setą pradėjo šeimininkai ,,La Vita Volley". Žaidimas buvo laibai įtemptas , abi komandos žaidė taškas į tašką. Tačiau ,,KTU" ekipa pralaimėjo paskutinių taškų kovą ir šeimininkų komanda laimi rezultatu- 15:13 (3:2)

Puslapis peržiūrėtas: 3749

Komentarai