Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs KTU (3:0)

„LSMU“ laimėjo prieš „KTU“

„LSMU“ laimėjo prieš „KTU“

 Sausio 14d.  ,,Dailiosios" A lygos varžybose, kovojo ,,LSMU" ir ,,KTU" komandos. Varžybas laimėjo ,,LSMU" ekipa. 3-0.

Padavimus pradėjo ,,KTU" ekipa. Seto pradžia buvo gan nebloga ir svečių komanda įgavo persvarą , bet tai truko neilgai. Šeimininku komanda ,,LSMU" sušilo ir aplenkė varžoves (7:4). Seto metu rezultatas laikėsi kelių taškų persvara ,,LSMU" naudai , jos pelnė net 9 taškus iš eilės ir taip dar labiau padidino taškų persvara. ,,KTU" ekipa dar bandė vytis , bet skirtumas buvo per didelis ir seta laimėjo šeimininku komanda , rezultatu - 25:18 1-0.

Antrasis setas buvo gan kitoks, nenoredamos pralimėti ,,KTU" merginos nuo pat pradžiu susikaupė ir darė puikias atakas , taip įgaudamos dviguba taškų persvarą prieš varžoves (5:10). Setas ir toliau ėjo svečiu komandos naudai (11:19) , bet šeiminiku ekipa net nesiruošė pralaimėti ir vėl padarė 9 taškus iš eilės , taip pasivydamos ,,KTU" komandą (20:20). Nuo to momento komandos žaidė taškas į tašką , bet seto pabaigoje vis dėlto triumfavo ,,LSMU" komanda, rezultatu - 28:26 2-0.

Trečias setas buvo pats aršiausias. Nuo pat pradžių , tai viena tai kita komanda isiverždavi į priekį , o kita ja pasivydavo ir tai vyko beveik visa setą. Tačiau ,,LSMU" ekipa parodė , kad jie čia šeimininkai ir savais taškais užbaigė varžybas , bei nugalėjo svečiu komanda ,,KTU" , rezultatu 25:20 3-0.

Puslapis peržiūrėtas: 2715

Komentarai