Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Bellona (2:3)

„Bellona“ nugalėjo prieš „KTU“ ekipa

„Bellona“ nugalėjo prieš „KTU“ ekipa

 Sausio 7d. ,,Dailiojoje" A Lygoje , šeimininku komanda ,,KTU" žaidė prieš svečius ,,Bellona" ekipa. Po inirtingos 5 setu kovos , varžybas laimėjo ,,Bellona" ekipa. 2-3.

 

Padavimus pradėjo ,,Bellona" ekipa ir neilgai trukus jos jau lenkė varžoves nemažu skirtumu (3:8). Setui įpusėjus situacija nesikeitė , šeimininku komanda vis dar negalėjo pasivyti varžovių , bet pasiemusios minutinę pertraukėlė merginos susikaupė ir pradėjo rodyti puikų žaidimą. Neilgai trukus ,,KTU" pasivyjo svečių komandą ir stipriai užbaigė seta savais taškais , rezultatu - 25:20  1-0.

Antrasis setas buvo aiškus nuo pat pradžios , padavimus pradėjusios ,,KTU" merginos buvo laibai susikaupusios ir darė dvigubai mažiau klaidų negu priešininkės. ,,Bellona" kamnda atrodė išsiblaškiusi ir negalėjo padaryti rezultatyvių ataku. Šį seta triuškinančiai laimėjo šeimininkų ekipa , rezultatu - 25:10 2-0.

Trečiasis setas prasidėjo tai pat kaip ir pirmas , ,,Bellona" ekipa nuo pat pradžiu isiveržė į prieki (5:9). Tačiau šeimininku komanda nerodė jokio noro pralaimėti ir vėl pasivyjo savo varžoves. Paskutiniai taškai ėjo vienas paskui kita , bet šioje kovoje nugalėjo ,,Bellona" komanda , rezultatu - 22:25 2-1.

Ketviratasis setas buvo nenuspėjamas. Svečiu komanda igauna pranašuma , bet ,,KTU" ekipa nera pasiruošusi pasiduoti ir vėl jas pasivėja (9:10 ; 20:22). Abi komandos beveik nedarė kalidų ,  statė sienas ir demonstravo stiprias atakas. Setas buvo tikrai gražus ir jį laimejo ,,Bellona" merginos , rezultatu - 21:25 2-2.

Paskutinis setas prasidėjo ,,KTU" naudai (5:2). Pasiemusios minutine pertraukėle ,,Bellona" komanda grįžo užsivedusi ir pasivijusios aplenkė šeimininku ekipa (7:9). ,,KTU" merginos pasimetė ir pergalė atiteko svečiu komandai , rezultatu 8:15 2-3. 

Puslapis peržiūrėtas: 2717

Komentarai