Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Informacija dėl tolimesnės KTML 2019/2020 metų pirmenybių eigos.

Informacija dėl tolimesnės KTML 2019/2020 metų pirmenybių eigos.

Atlikus komandų balsavimą priimti sprendimai dėl tolimesnės pirmenybių eigos.

B lyga

B lygoje likę sužaisti trys ketvirtfinaliai, du pusfinaliai ir finalai. 
Kauno kolegijos ir Jonavos „Dobilas“ komandų poroje abi dalyvės pasisakė už pirmenybių pratęsimą rugsėjo mėnesį. Kitoje ketvirtfinalio poroje Vitameda pasisakė už pirmenybių nutraukimą, LSMU už pratęsimą rugsėjo mėnesį. 
Trečioje poroje KSM Startas ir Laumetris nubalsuota nutraukti pirmenybes, na ir pirmoji pasiekusi pusfinalį „Sporto fėja“ pasisakė už pratęsimą rugsėjo mėnesį.
Kadangi komandų nuomonės išsiskyrė  B lygos pirmenybių klausimas bus paliktas atviras, ir komandos, siūliusios nutraukti pirmenybes, dar kartą bus perklaustos rugsėjo mėnesį. Jei tos komandos liks prie savo pirminės nuomonės, pirmenybes pabaigs komandos sutikusios žaisti rugsėjo mėnesį. Bus kovojama tik dėl 1,2,3 vietų apdovanojimų. Mažosios taurės nebus.

C lyga

C lygos pirmenybės yra nutraukiamos.

Žalių „D“ lyga

Šioje lygoje yra likę sužaisti tik du pusfinaliai ir finalai. Pirmenybės bus pratęstos rugsėjo mėnesį. Bus žaidžiama tik dėl 1,2,3 vietų apdovanojimų. Mažosios taurės nebus.

Dailioji „A“ lyga

Šioje lygoje likę sužaisti du ketvirtfinaliai, du pusfinaliai ir finalai. Dauguma komandų nubalsavo už pirmenybių nutraukimą (Bellona, KTU, KSM Startas Heksa, Vitameda RIO, Kauno kolegija, KSM Startas Tinklo draugai -3). Alytaus OCTA pasisakė už pirmenybių pratęsimą rugsėjo mėnesį. Atsižvelgus į daugumos komandų prašymą pirmenybės yra nutraukiamos be nugalėtojo paskelbimo.

Dailioji „B“ lyga

Šios lygos pirmenybės yra nutraukiamos be nugalėtojo paskelbimo.

Linkime visiems geros vasaros ir smagiai pasižaisti pliažo tinklinį ant smėlio, o rudenį lyga vėl lauks visų komandų sugrįžtant į sporto sales.

 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 20332