Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Blokada (3:2)

„Kauno TPMC“ penkiese nugalėjo „Blokada“.

„Kauno TPMC“ penkiese nugalėjo „Blokada“.

Rudens „Sportturas“ taurės varžybose susitiko Kauno "TPMC" ir "Blokada". Namų komanda "Kauno TPMC" žaidė penkiese ir sugebėjo išplėšti pergalę po penkių setų kovos.

Pirmajame sete "Blokada" atrodė pasimetę ir jų priešininkai visiškai diktavo žaidimo eigą. Gytis Tuska buvo nesustabdomas ir kiekvienas jo smūgis atnešdavo komandai tašką. "Kauno TPMC" laimėjo rezultatu - 25:21 (1:0).

Antrajame sete žaidimas pasidarė lygesnis. Abi komandos kovojo taškas į tašką, tiek "Blokada" tiek jų priešininkai puikiai žaidė puolime tačiau didelis klaidų skaičius stipriai gadino žaidimo vaizdą. Seto pabaigoje geriau sužaidusi namų komanda sugebėjo laimėti rezultatu - 28:26 (2:0).

Trečiajame sete didžiają jo dalį pirmavo "Kauno TPMC" ir kai jau atrodė, kad varžybos gali baigtis rezultatu - 3:0, "Blokada" pademonstravo gražų žaidimą, sugryžo į varžybas ir laimėjo setą demonstruodami gražų tinklinį rezultatu - 22:25 (2:1).

Ketvirtajame sete jau "Blokada" demonstravo gražesni žaidimą, jie stipriai pamažino savo klaidų skaičių ir tai jiems padėjo laimėti šį setą rezultatu - 21:25 (2:2).

Penktajame sete nuo pat pradžių žaidimas buvo lygus, abi komandos kovojo taškas į tašką. Tačiau apsikeitus pusėm, "Kauno TPMC" pelnė septynis taškus iš eilės ir laimėjo varžybas rezultatu - 15:7 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 5573

Komentarai