Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KIILTO vs Nemunas (3:0)

"Nemunas" neatsilaikė prieš "KIILTO" (VIDEO)

 Sausio 26 diena, 18:30 val., Kauno Maisto Pramonės mokykloje susitiko "B" lygos komandos - "KIILTO" ir "Nemunas". Susitikimas atkaklia kova nepasižymėjo, o lyderiai aikštelėje taip pat buvo aiškūs. Susitikimo metu "Nemuno" ekipa atrodė nepasiruošusi stipriam priešininkui, tad jiems teko pripažinti šeimininką pranašumą rezultatu 3:0.

Pirmame sete labai užtikrintai atrodė "KIILTO" komanda, kuri nuo pat pradžių žlugdė varžovų viltis siekti geresnio rezultato. Sužaidę labai sėkmingą atkarpą (13:2) seto pradžoje, vėliau jie tai pakartojo (9:1). Šiame sete šeimininkai suklydo tik 2 kartus, kas rodė jų rimtą nusiteikimą šioms rungtynėms. "Nemunas" šiame sete susirinko tik 6 taškelius ir taip jie pripažino šeimninkų pergalę rezultatu 25:6.

Antrasis setas klostėsi panašiai, tik šį kartą "KIILTO" jau darė šiek tiek daugiau klaidelių ir taip atidavė lengvus taškus "Nemunui". Svečiai šiame sete jau geriau oganizavo atakas, tačiau taip pat nemažai klydo. Visgi lyderiai ir skirtumas tarp komandų buvo ryškus, tad "KIILTO" vėl nurungė "Nemuną" rezultatu 25:14.

Trečiame sete šeimininkai iš karto šešiais taškais šoktelėjo į priekį, užsitikrindami sau solidų panašumą. Nors ir "Nemunas" pradėjo stiprinti gynybą, tačiau skirtumas buvo gana didelis, o ir šeimininkai sugebėdavo tą gynybą apeiti. Be didelės intrigos "KIILTO" užbaigė šį setą rezultatu 25:17.

"KIILTO" komandoje rezultatyviausiai rungtyniavo - Š.Bartkus,  rezultatyviausiai N.Glodenis.

"Nemunas" komandoje labiausiai pasižymėjo T.Miliukas.

 

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Puslapis peržiūrėtas: 17999

Komentarai