Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno SRC vs JTK Dobilas (3:1)

Pirmajame susitikime pergale džiaugėsi "Kauno SRC" tinklininkai. (VIDEO)

Pirmajame susitikime pergale džiaugėsi "Kauno SRC" tinklininkai. (VIDEO)

 Kovo 4d., 18:30 val., Kauno SRC sporto salėje, C lygos atkrintamųjų varžybų pirmajame susitikime į aikštelę aiškintis kurie geresni žengė šeimininkai "Kauno SRC" ir svečiai iš Jonavos "JTK Dobilas". Varžybose visada šiek tiek priekėje būdavo šeimininkai, tačiau setų pabaigas sėkmingai žaidę svečiai davė daug kovos. VIs gi, stipresni šį susitikimą buvo aktyviau žaidę "Kauno SRC" tinklininkai, kurie savo varžovų akivaizdoje iškovojo pergalę rezultatu 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo šeimininkų klaidomis, o sunkiai taškus renkantys "JTK Dobilas" žaidėjai po truputi tolo nuo priešininkų, tačiau ne ilgam. Įpusėjus pirmajai varžybų daliai, rezultatas buvo lygus, tada sėkmingesnes atakas surengė "Kauno SRC" komanda su E.Norkumi priešakyje, kurio stiprūs padavimai buvo pagrindinis vedlys į pirmojo seto pergalę. Stas baigėsi rezultatu 25:21.

Antroji varžybų dalis vėl vyko gana intriguojančiai. Kiekvienas taškas komandoms buvo svarbus, nes paleist vieną ar kitą komandą į priekį didesniu skirtumu būtų didelė klaida. Šį kartą sėkmingesne pradžia džiaugėsi šeimininkai, kurie, einant setui į pabaigą turėjo gana solidų penkių taškų pranašumą (21:16). "JTK Dobilas" paprašė pertraukėlės, po kurios tiesiog įspūdingai sugrąžino intrigą į rungtynes ir sugebėjo net gi išlyginti setų rezultatą. Antrasis setas baigėsi rezultatu 25:27.

Po šalto dušo atsigavę "Kauno SRC" jaunieji tinklininkai ėmėsi iniciatyvos ir pradėjo triuškinti varžovus. Setui įpusėjus, šeimininkai jau turėjo įgiję 7 taškų pranašumą, svečiai iš Jonavos dar bandė kovoti dėl šio seto, tačiau pastangos buvo pavėluotos ir teko žengti į ketvirtąjį setą. Trečiasis baigėsi rezultatu 25:20.

Pavargę "JTK Dobilas" komandos nariai stengėsi žūtbūt laimėti ketvirtąjį setą, tačiau "Kauno SRC" įrodė, jog nėra ta komanda, kuri lengvai dalintų taškus. Abi komandos žaidė gana gerai, klydo mažiau nei prieš tai buvusiuose setuose. Visos ketvirtosios varžybų dalies metu pora taškų persvarą laikė šeimininkai, tačiau esant rezultatui (19:16), "JTK Dobilas" pelnė 5 taškus iš eilės be atsako ir taip priartėjo prie galimybės žaisti penktąjį setą. "Kauno SRC" komandos trenerė paprašė pertraukėlės, kuri sustygavo žaidimą ir puikiai padarė savo darbą. "Kauno SRC" prisivijo ir sugebėjo laimėti ketvirtąjį setą rezultatu 26:24.

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

 Atsakomosios šių komandų rungtynės vyks kovo 6d., 18:00 val., Jonavos sporto centre, Vasario 16-osios g. 1A, Jonavoje.

Puslapis peržiūrėtas: 18876

Komentarai