Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU ‒ 2 vs Tinklo inžinerija (0:3)

Tinklo inžinerija išsaugo vietą B lygoje

Tinklo inžinerija išsaugo vietą B lygoje

 Š. m. vasario 11d. draugiškose rungtynėse susitiko Žalių „D“ lygos reguliaraus etapo geriausia komanda - „LSMU - 2“ ir B lygos reguliaraus etapo silpniausia komanda - „ Tinklo inžinerija“. Po įtemptos ir sparčios kovos „Tinklo inžinerija“ įrodė savo pranašumą, rezultatu 0:3, ir toliau sieks B lygos didžiosios taurės.

Setų taškai išsidėstė tokia tvarka:

Pirmas setas: 22:25

Antras setas: 17:25

Trečias setas: 20:25

Beveik visos rungtynės vyko taškas į tašką, abi pusės buvo užsidegusios ir atkaklios. Pirmame sete žaidimas buvo nenuspėjamas ir įtraukiantis, tačiau pačioje pabaigoje pergalė vis tiek atiteko svečiams.

Antro seto pradžioje situacija išliko tokia pati: oponentai judėjo apylygiai, tačiau ties 15-tu tašku „LSMU – 2“ ekipos kapitonas E. Žiūrys (nr. 9) patyrė rimtą čiurnos traumą ir nebegalėjo dalyvauti kovoje. Po trumpo pasitarimo nuspręsta rungtynes tęsti su penkių narių „LSMU – 2“ sudėtimi. Tai stipriai atsiliepė šeimininkų žaidimui ir setas baigėsi didesne „Tinklo inžinerijos“ persvara. Vis dėlto, nepaisant sunkumų, LSMU – 2 nepasidavė ir, apsipratusi su nauja rikiuote, vis lygino rezultatą. Deja, to neužteko pranokti priešininkus, tad „Tinklo inžinerija“ nugalėjo.

Po rungtynių pakalbintas laimėtojų komandos narys M. Kačinskas (nr. 2):

Kaip sekėsi šiandien? Kas lėmė puikų pasirodymą? Sakyčiau sekėsi neblogai, nepaisant to, kad susitraumavo priešininkų komandos žaidėjas. Pasiekėme pergalę ir neiškritome iš B lygos.

Kokios buvo pagrindinės klaidos? Greičiausiai tai būtų nepriimti kamuoliai ir nepataikyti kamuoliai mušimo metu.

Ką pasakytumėte apie priešininkų komandą? Ko palinkėtumėte? Gan stipri komanda, nors ir (po traumos) penki žmonės priešinosi mums. Palinkėčiau ir toliau būti gerais žaidėjais bei sėkmės kitais metais. 

Puslapis peržiūrėtas: 8502

Komentarai