Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs KSM ‒ Startas (3:0)

„Vitameda“ šventė užtikrintą pergalę prieš KSM – Startas komandą.

„Vitameda“ šventė užtikrintą pergalę prieš KSM – Startas komandą.

Vasario 5d. 18:15val. RIO arenoje įvyko B lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Vitameda“ ir svečių KSM – Startas komandų. Pergalę po trijų setų kovos iškovojo „Vitameda“ tinklininkai.

Susitikimas prasidėjo lygia kova (6:6), bet tuomet spurtą 11:3 atlikę šeimininkai „Vitameda“ perėmė seto kontrolę (17:9), kėlinuko pabaigoje dar labiau savo pranašumą padidinę aikštelės šeimininkai saugiai laimėjo pirmąją mačo dalį (25:13).

Antrojoje mačo dalyje vyko daug atkaklesnė kova. Setą sėkmingiau pradėjo „Vitameda“ tinklininkai (8:5), bet svečių KSM – Startas greitai atstatė pusiausvyrą (12:12). Kėlinio pabaigoje KSM – Startas komandai pirmaujant (17:19), aikštelės šeimininkai surezgė spurtą 5:0 ir atsidūrė arčiau laimėto ir antrojo seto (22:19), bet tuomet jau svečiai sugebėjo išlyginti rezultatą (22:22) vis tik sėkmingiau pačią seto pabaigą sužaidę „Vitameda“ laimėjo ir antrąją susitikimo dalį (25:23).

Trečiajame kėlinuke intrigos ir vėl buvo mažai, šeimininkai greitai perėmė iniciatyvą (9:1) ir palaipsniui didino savo pranašumą (15:4), nors KSM – Startas komandai ir pavyko šiek tiek sušvelninti deficitą (16:9), užtikrintai situaciją kontroliavę Vitamedos tinklininkai analogišku rezultatu pirmajai rungtynių daliai laimėjo ir trečiąjį setą (25:13) ir taip šventė jau septintą pergalę B lygos pirmenybėse.

Po rungtynių „Vitameda“ komandos kapitonas Raimundas Pocius pasidalino mintimis apie susitikimą:

Kas padėjo iškovoti šiandienos pergalę?

Sužaidėme geras rungtynes, susikaupimas ir užsivedimas buvo aukščiausiame lygyje. Smagu, kad mums veteranams pavyko aplošti jaunimą.


 

Puslapis peržiūrėtas: 8602

Komentarai