Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Smūgis vs Vitameda (2:3)

,,Vitameda" po įnirtingos kovos įveikė ,,Smūgį" (VIDEO)

,,Vitameda" po įnirtingos kovos įveikė ,,Smūgį" (VIDEO)

 Lapkričio 12d. 20:00 val. Kauno centro sporto mokykloje susitiko komandos ,,Vitameda" (šeimininkai) ir ,,Smūgis" (svečiai). Po ilgos ir įtemptos kovos pergalę išplėšė šeimininkų komanda rezultatu - 3:2.

Pirmasis rungtynių kėlinys buvo palankus ,,Vitamedos" komandai, kuri nuo pat pirmųjų taškų ėmė iniciatyvą į savo rankas ir priešininkams neleido net išlyginti rezultato. Setą užbaigė nesunkiai rezultatu - 25:20 (1:0).

Antrąjį rungtynių kėlinį geriau sekėsi ,,Smūgio" komandai, kuri demonstravo savo potencialą ir parodė, kad aikštelėje jie galingi varžovai. Viso kėlinio metu jie net neleido ,,Vitamedos" žaidėjams jų prisivyti ir užbaigė setą rezultatu - 20:25 (1:1).

Trečioji rungtynių dalis ir vėl palanki buvo svečiams. Jie iš visų jėgų stengėsi nenusileisti priešininkų ekipai, prieš kurią reikėjo stipriai pakovoti. Seto pabaiga - 21:25 (1:2).

Ketvirtasis rungtynių kėlinys buvo triuškinantis. ,,Vitameda" susiėme ir parodė, kad taip lengvai šios pergalės neatiduos. Jie išbalansavo priešininką, kuris pradėjo daryti itin daug klaidų ir setą užbaigė užtikrintu rezultatu - 25:15 (2:2).

Lemiama rungtynių dalis buvo gniaužianti kvapą. Rodės, kad šeimininkai tuoj pasiims pergalę (12:7), tačiau apsikeitus aikštelės pusėmis ,,Smūgio" ekipa neatsiliko ir išlaikė intrigą iki pačio galo. Visgi, lemiamą tašką iškovojo šeimininkų komanda. Rezultatas - 17:15 (3:2).

Rungtynių ištraukos:

I setas.

II setas.

Puslapis peržiūrėtas: 40768

Komentarai