Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo draugai vs KTU (3:1)

,,Tinklo draugai" namuose palaužė ,,KTU" (VIDEO)

,,Tinklo draugai" namuose palaužė ,,KTU" (VIDEO)

 Sausio 12 d. 18:45 val. įvyko A lygos rungtynės. Kauno centro sporto mokyklos tinklinio salėje susitiko ,,Tinklo draugai" (šeimininkai) ir ,,KTU" (svečiai). Po įtemptos keturių setų kovos šeimininkai įveikė savo priešininkus rezultatu - 4:1.

Pirmojo seto pradžioje fortūna labiau šypsojosi aikštelės šeimininkams. Vaikinai iškart ,,griebė jautį už ragų" ir ėmė kaupti vis didesnį ir didesnį pranašumą (13:5; 18:11). ,,KTU" ekipai niekaip nepavyko atrasti savojo žaidimo ir pasivyti savo priešininkų. ,,Tinklo draugų" komandos duetas - jungėjas Lukas Oleškevičius bei puolėjas Tomas Vyšniauskas rezultatyviai atakavo ir neleido savo priešininkams net atsikvėpti. Pirmojo seto pergale galėjo džiaugtis šeimininkai - 25:19 (1:0).

Nup pat antrojo seto pradžios iniciatyva priklausė ,,KTU" ekipai. Pasikeitus aikštelės pusėmis pasikeitė ir abiejų komandų žaidimas. Viskas apsivertė aukštyn kojomis. ,,KTU" ekipa susikaupė ir sėkmingai bandė atsiimti už prarastą pirmojo seto pergalę. Įpusėjus antrajam setui ,,Tinklo draugams" pakeisti situacijos nepavyko. Rezultatyvių atakų buvo mažai palyginus su svečių komanda. ,,KTU" išlygino setų rezultatą - 17:25 (1:1).

Trečiajame sete komandų jėgos atrodė lygiavertės - kova vyko taškas į tašką. Nei viena iš komandų nenorėjo taip lengvai atiduoti šio mačo pergalės (10:9), tačiau tokia kova truko neilgai. Įpusėjus mačui aikštelės svečiai jau buvo išsiveržę net penkiais taškais į priekį (12:17). Nors ,,KTU" kovingai bandė priešintis jiems vis gi ,,užsidegimo" pritrūko. Seto baigtis - 25:16 (2:1).

Ketvirtajame sete emocijos įkaito dar labiau. Nors ,,KTU" ekipai mačo pradžia buvo sunki (5:1; 6:10), galiausiai jų komandos žaidėjas Laurynas Benediktavičius tiesiog pašėlo atakavo rezultatyviomis atakomis bei blokuotais mušimais taip išmušdamas savo priešininkus iš vėžių. Tačiau vien šio žaidėjo užsidegimo nepakako. Kai pagaliau aiktelės svečius ir ,,Tinklo draugus" skyrė vos vienas taškas, ,,KTU" ,,pasispardyti" nebepavyko. Šeimininkai sėkmingai užbaigė ketvirtąjį setą bei iškovojo šio vakaro pergalę rezultatu - 25:23 (3:1).

 Rungtynių video

I seto ištraukos

II seto ištraukos

Puslapis peržiūrėtas: 48495

Komentarai