Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja & TOP sport vs KCSM Lemora (2:3)

Po šalto dušo pabudusi "KCSM Lemora" išlygino pusfinalio serijos rezultatą. (VIDEO)

Po šalto dušo pabudusi "KCSM Lemora" išlygino pusfinalio serijos rezultatą. (VIDEO)

Balandžio 8-ąją, "Kauno SRC" salėje įvyko "C" lygos "Mažosios taurės" pusfinalio antrosios rungtynės tarp šeimininkų "Sporto fėja & TOP sport" ir svečių "KCSM Lemora".  Pirmąjį serijos susitikimą laimėję "Sporto fėjos" tinklininkai viską tikėjosi išspręsti šiame susitikime. Ir pirmajame sete pasiuntę varžovus į lengvą nokdauną,antrajame taipogi pelnė tašką bei pirmavo 2:0,tačiau lyg pabudę iš miego ir sutaupę daugiau jėgų svečių žaidėjai tiesiog ėmė dominuoti aikštėje ir ne tik išlygino rezultatą,bet ir lemiamame sete nepaliko jokių vilčių savo varžovams bei šventė pergalę rezultatu 3:2.

Susitikimą šeimininkai pradėjo itin įspūdingai,laimėdami atkarpą 14:4 jie varžovams pasiuntė rimtą žinutę,kad nori seriją užbaigti šiuo susitikimu. Šiame sete jokios intrigos neišvydome,šeimininkai demonstravo gerą puolimą,o jų oponentai dažnai klydo. Taigi pirmojo seto rezultatas 25:11 "Sporto fėjos" ekipos naudai.

Antrajame sete jau išvydome kovą ir abi ekipos žaidė taškas į tašką,po vienos sėkmingesnės atkarpos svečiai buvo atitrūkę trimis taškais,tačiau greitai gavo 5taškų atsaką ir vėl atsirado besivejančiųjų vaidmenyje. Lygi kova tęsėsi iki seto pabaigos,kurio pabaigoje kiek tiksliau sužaidę šeimininkai laimėjo jį 25:21 ir išsiveržė į priekį 2:0.

Trečiasis setas galėjo tapti lemiamu,kadangi šeimininkams tetruko vieno laimėto seto ir kelias į finalą būtų tapęs atviru. Visgi "KCSM" vaikinai lyg pabudę iš žiemos miego pradėjo demonstruoti visiškai kitokį žaidimą ir iškart tai davė savų vaisių. Seto viduryje svečiai jau turėjo 6taškų pranašumą. Ir nors šeimininkai dar buvo išlyginę rezultatą,tačiau šį kartą fortūna šypsojosi "KCSM" komandos naudai ir jie laimėjo šį setą 25:20.

Ketvirtajame sete pradėjo ryškėti šeimininkų ekipos nuovargis,kadangi žaidėjų amžius buvo kone dvigubai didesnis už oponentų. Taigi tuo puikiai pasinaudoję svečiai iškart startavo galingai (12:3). Ir nors šeimininkų puolimas dar buvo efektyvus ir jie rinko taškus ,tačiau gynyboje nesuspėdami paskui varžovų smūgius tiesiog neturėjo tinkamų priešnuodžių tokiam "KCSM" ekipos žaidimui ir pralaimėjo ketvirtąjį setą 17:25.

Taigi penktasis setas tapo lemiamas,tačiau jame intrigos neišvydome. Visa galva pranašesni ir žymiai energingesni atrodė "KCSM" vaikinai,kurie laimėjo šį setą 15:6 ir išlygino serijos rezultatą 1:1.

Po rungtynių pralaimėtojų treneris E.Sliežauskas sakė: "Paleidome trečiajame sete savo varžovus,o vėliau tiesiog pavargome pagal savo amžių ir nesuspėjome paskui jų atakas."

Naudingiausi žaidėjai: 

"Sporto fėja & TOP sport" : Gintaras Lekavičius (25), Rytis Vaičys (9), Remigijus Vilkas (8)

"KCSM Lemora" : Džiugas Kurklietis (37), Gytis Antanavičius (12), Karolis Jodikaitis (5)

Rungtynių viedo. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. V setas.
 

Puslapis peržiūrėtas: 41374

Komentarai