Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „Kelmė“ vs Kauno „Marito“ (3:0)

Kelmės „Kelmė“ namų aikštelėje įveikė Kauno „Marito“ komandą (trenerių komentarai)

Kelmės „Kelmė“ namų aikštelėje įveikė Kauno „Marito“ komandą (trenerių komentarai)

Gruodžio 07d. Kelmės "Kelmė" namuose priėmė vieną iš sezono lyderių Kauno "Marito" komandą ir po trijų setų iškovojo pergalę rezultatu 3:0. Nors buvo tikėtasi atkaklesnės kovos, vistik kelmiškiai įrodė savo pranašumą ir užtikrintai pasiekė pergalę.

Pirmasis setas: 25:16

Antrasis setas: 25:17

Trečiasis setas 25:18

Gausiai susirinkę žiūrovai tikėjosi įnirtingos kovos dėl kiekvieno taško, tačiau jos pamatyti neteko. Kelmiškiai buvo tiksliai atlikę namų darbus ir gerai pasiruošę ir išanalizavę varžovus. Tad netrukus buvo sustabdyti kauniečių atakų lyderiai kurie gavo net 24 užtvaras, o naujų lyderių galinčių pralaužti kelmiškių gynybą neatsirado. Džiaugsmingai žiūrovų palaikomi kelmiškiai iškovo užtikrintą pergalę ir koptelėjo laipteliu aukštyn turnyrinėje lentelėje.

Nugalėtojams Aurimas Dyglys pelnė 17 taškų iš keturis "eisais", Benas Musneckas atliko 25 rezultatyvius perdavimus, o Donatas Andriulis sėkmingai tvėrė net 11 užtvarų.

Pralaimėjusiems Jonas Jasiulevičius pelnė 8 taškus, o Olė atliko 26 rezultatyvius perdavimus.

Nugalėtojų treneris Arnoldas Barauskis atsakė į kelis klausimus:

Kas lėmė pergalę prieš Kauno "Marito" komandą ir ką galėtumėte išskirti iš savo komandos?

Prieš Marito komanda lėmė tai jog komanda sugebėjo padaryti 24 užtvaras, tuo pasekoje reikia išskirti prie komandos prisijungusi centro puolėją Donata Andriuli, taip pat puolime pradedame atrasti komandos lyderį tai Aurima Dyglį.

Ar tokios lengvos kovos tikėjotės prieš kauniečius?

Mes stengiamės įvertinti kiekvieną varžovą tai yra ar Kauniečiai ar vilniečiai mums nesvarbu, bandau pasakyti jog mes turime eiti į kiekvienas rungtynes kaip į paskutinės. Tuo pačiu noriu padėkoti gausiai susirinkusiems sirgaliams!!!

Tuo tarpu pralaimėjusios komandos treneris ir vadovas Valdemaras Lauraitis taip pakomentavo rungtynes:

Ko pritrūko pergalei prieš Kelmės komandą ir kaip vertinate varžovus?

Kelmės komanda manau yra viena iš pirmos lygos favoričių. Turi gilias tinklinio tradicijas, gerai paruošti tiek techniškai tiek psichologiškai sportininkai, gerus "sirgalius".Norint laimėti prieš tokią komandą reikia sužaisti labai gerai. Šį kartą mūsų psichologinė komandos būsena buvo nekokia.Čempionatas ilgas manau dar susitiksim. Bus manau įdomesnė kova.


 

Puslapis peržiūrėtas: 2675

Komentarai